Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Regnbuebillen er på farten igen!

13. oktober 2018 - 14. oktober 2018

Skal du og dine børn eller børnebørn ha’ en god start på efterårsferien? Så ta’ ind og se eller gense FASTER COOL’s lille teaterperle REGNBUEBILLEN i Teatersalen på Kulturcenteret. Den spiller lørdag den 13. og søndag den 14. oktober kl. 11.

Foto: René Kongsgaard

Billen Billy er ikke som de andre biller. Han kan ikke holde sin plads i rækken, og han glemmer at svare, når der er navneopråb. For verden er så forunderlig og spændende. En regnbue viser sig på himlen, og Billys familie er for længst marcheret væk fra stedet, hvor Billy stoppede op, da den fortoner sig i horisonten.

Således begynder en sanselig rejse med farverne som kompas i et eventyrligt univers med syngende snegle og mælkebøtter med bøtte-kløe. Vi følger billens rejse i begejstring for farver. I mødet med den farverige verden får den selv kulør og bliver til en regnbuebille.

Foto: René Kongsgaard

REGNBUEBILLEN er en optimistisk forvandlings-historie om at være anderledes og folde det ud i al sin humoristiske herlighed. Forestillingen udspiller sig i en bjergtagende scenografi og er fuld af skønne dukker, original musik og fantastisk tegnefilm.

Skuespiller og dukkefører: Camille í Dali

Forestillingen varer 30 minutter og er for børn fra 1,5 – 6 år og deres voksne. Billetterne koster 50 kr. for alle.

Faster Cool har også lavet REGNBUEBILLEN som lydbog. Den kan høres ganske gratis på www.fastercool.dk og kan være en god optakt til at se forestillingen eller/og til at forlænge teateroplevelsen med.

Billetter til forestillingen kan købes www.billetten.dk eller på Kulturcenterets billetkontor.

Detaljer

Start:
13. oktober 2018
Slut:
14. oktober 2018

Sted

Teatersalen
Grønnegade 10
Næstved, Danmark
+ Google Map