Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Red Barnet Genbrug fylder 2 år

29. juni 2018 10:00 - 21:00

Fredag den 29. juni fejrer Red Barnet Genbrug Næstved deres 2 års fødselsdag.

Dagen fejres hele dagen igennem med at hele butikken har ét tilbud. Køb 3 varer og betal for 2. Der kan frit mixes blandt legetøj, tøj og udstyr.

Foto: Red Barnet Genbrug Næstved.

Fra kl. 14 bliver der delt gratis fødselsdags-muleposer ud, til de første 50 børn, som handler med en voksen. Vi byder på kage, boller, saft og kaffe til vores kunder, store som små.

kl. 14.30-16.00 besøger NATTENS KAPPEKLÆDTE HÆVNER butikken. Han elsker flagermus, og bor i en hemmelig grotte. Kom og få taget en selfie, få hans autograf og hør om hans planer for at fange Jokeren.

Genbrugsbutikken har nu været i Næstved i 2 år. Fra start af, er kurven kun gået en vej, og det er op ad.

“Vi kan næsten ikke tro det, men vi ridder stadig på den samme gode bølge som for et år siden. Butikken kører bare derudaf, men heldigvis ikke så hurtigt at vi ikke kan følge med,” fortæller daglig leder, Christine Hald, som har været med siden opstart.

Og dog, den varme forårssol tidligt i maj, kom før end ventet. Damerne i butikken måtte i al hast få priset sandaler, sommerkjoler og shorts – kunderne stod og trippede ivrigt, for de havde heller ikke sommergarderoben klar til børnene. Med godt teamwork kom damerne hurtigt i mål.

De tre daglige ledere, Susanne Hansen, Karina Frederiksen og Christine Hald er stolte over hvad der er sket af udvikling de sidste 2 år.

De 35 frivillige gør et bragende godt stykke arbejde. De er med på nye ideer, og gør butikken til deres personlige rum, med blomster fra haven og nyhøstet frugt til baglokalet.

Den gode stemning blandt de frivillige, smitter i den grad af på kunderne. Ind imellem, smitter det så meget af – at en kunde gerne vil blive frivillig. Heldigvis, er der altid plads til nye mennesker. Så hvis man går med tankerne, om at blive frivillig, skal man ikke holde sig tilbage med at spørge.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
29. juni 2018
Tidspunkt:
10:00 - 21:00

Sted

Red Barnet
Ringstedgade 19 A
Næstved , 4700
+ Google Maps
Del på sociale medier