Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Politik på plakaten

20. november 2017

Kommunalvalget står for døren!

På “Lille-valgaften” den 20. november inviterer Grønnegades Kaserne Kulturcenter indenfor til Demokrati i Byrådssalen.

Kulturen har alle dage været stærkt påvirket af sin samtid, og selvfølgelig spiller vores nutid ind på de kulturelle tilbud på scenerne rundt om i verden. På Grønnegades Kaserne Kulturcenter er programmet altid opdateret på musikalske og scenekunstneriske nybrud. Derfor er Teatergrads nyeste forestilling absolut højaktuel.

Foto: Teatergrad

Forestillingen Demokrati spiller kun i landets Byrådssale, og væbner med publikum med ordet og stemmeretten, når der skal tages svære beslutninger. Men ligeledes er det også publikum, der holdes til ansvar efterhånden som forestillingen skrider frem. Parallelt med behandlingen af diverse sager udspiller der sig et større drama mellem partilederne. Demokrati er et benhårdt spil om magten af shakespeareske dimensioner.

Demokrati undersøger hvad medborgerskab er i dag, og spørger om vi lever op til de privilegier, der er blevet os givet. Er vi aktive, deltagende borgere, der engagerer os i vores eget samfund? Udover aftenens byrådsmedlemmer i Næstved Byrådssal(publikum) spilles Demokrati af fire skuespillere, der er partiledere for hver deres parti. Og i rollen som den altid tilstedeværende 4. statsmagt er en journalist.

Køb din billet nu – der er et begrænset antal pladser. Find billetten på www.gkkultur.dk, fra billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter eller reserver din billet på billettelefon 5588 3950.

Detaljer

Dato:
20. november 2017

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/