Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Orienteringsaften på Næstved Gymnasium og HF

januar 15 19:00

Tirsdag den 15. januar kl. 19 kan du komme til åbent hus på Næstved Gymnasium og HF, når gymnasiet slår dørene op for en hyggelig og informativ orienteringsaften for alle nysgerrige elever og deres forældre.

Aftenen starter kl. 19 i gymnasiets aula, hvor rektor byder velkommen og kort fortæller om skolen. Herefter vil gymnasiets musikhold underholde, hvorefter det bliver muligt at gå rundt og opleve skolen, besøge arbejdende værksteder, møde elevrådet, høre om spændende studieretninger på STX og om det 2-årige HF med praksisorienteret undervisning og erhvervspraktik.

Kom og hør mere om bl.a.:

Robotter og ’makerspace’
Næstved Gymnasium og HF er stærke inden for teknologi, innovation og naturvidenskab. Gymnasiet har oprettet en ny lokal studieretning, ’IT og innovation’, og har i den forbindelse oprettet et
’makerspace’ – innovationslaboratorium i samarbejde med DTU Skylab, hvor eleverne har mulighed for at udvikle software, programmere robotter samt benytte laserskærere og 3D-printere.

E-sport
På Næstved Gymnasium tilbydes der frivillige e-sportaktiviteter i samarbejde med NIF E-sport, og gymnasiet har også taget konsekvensen af den voksende interesse for e-sport ved at oprette HF-fagpakken ’IT og medier’, hvor e-sport kan indgå som en del af undervisningen.

Masser af idræt
Næstved Gymnasium og HF er både Team Danmark Uddannelsespartner og centrum for Sportscollege i Næstved, og ved orienteringsaftenen kan du møde både elever og trænere.

Idræt har en stærk profil på gymnasiet, og skolen har som en ud af kun tyve gymnasier på landsplan fået Undervisningsministeriets tilladelse til at udbyde Idræt som studieretning på STX. Du kan opleve mange af gymnasiets gode idrætsfaciliteter ved orienteringsaftenen, hvor både hallen, dansesalen, motionsrummet og klatrehallen vil være åben.

Udsyn til verden
Gymnasiet er internationalt orienteret på mange måder, og ved orienteringsaftenen kan du høre meget mere om gymnasiets mange kontakter verden over, studieturene for klasser, individuelle længerevarende studierejser og udvekslingsture. Gymnasiet tilbyder også ’Global studies’, en international studieretning, hvor dele af undervisningen foregår på engelsk.

NGH har talent
Ved orienteringsaftenen kan du opleve gymnasiets Musik Master Class optræde. Denne Master Class er én ud af mange, da gymnasiet gør meget ud af give eleverne mulighed for at udvikle deres særlige talenter i tillæg til den almindelige undervisning. Ved orienteringsaftenen kan man høre mere om Akademiet for Talentfulde Unge, om Master Classes inden for naturvidenskab, humaniora og de kunstneriske fag.

Kom og oplev skolen denne aften i januar, hvor værksteder og boder vil summe af liv. Du vil få generel orientering om gymnasiets mange muligheder, og du får også mulighed for at få individuel rådgivning og stille spørgsmål til skolens vejledere.

Detaljer

Dato:
januar 15
Tidspunkt:
19:00

Sted

Næstved Gymnasium og HF
Nygårdsvej 43
Næstved, 4700
+ Google Map
Telefon:
55 72 06 76
Hjemmeside:
http://www.naestved-gym.dk/