Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Omvisning om Rønnebæksholms historie og udstillingen Upåagtet

24. august 13:00

Kom med når en af Rønnebæksholms dygtige formidlere fortæller om stedets spændende historie, der går helt tilbage til middelalderen og byder på fascinerende personligheder som N.F.S. Grundtvig og Marie Toft. Der vil også blive fortalt om udstillingen Upåagtet. Omvisningen tager 45 minutter og er gratis, når entréen til udstillingen er betalt.

Hen over sommeren 2019, fra 29. juni til 22. september, vil Rønnebæksholm med udstillingen Upåagtet – Emily Gernild og Christine Swane give nye vinkler på en af modernismens kendte kvindelige kunstnere, Swane, ved at sætte hende i mod- og samspil med Gernilds værker.

Upåagtet – Emily Gernild og Christine Swane er en udstilling, hvor de to kunstnere vil berige og udfordre hinanden på tværs af mere end et århundrede i kraft af både deres ligheder og forskelligheder som kunstnere. Gernild vil skabe modsvar til Swanes værker – som en måde at opdage nye aspekter af hendes egen praksis såvel at berige og udvide synet på den historisk forankrede kunstners værker.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
24. august
Tidspunkt:
13:00

Sted

Rønnebæksholm
Rønnebæksholm 1
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
roennebaeksholm.dk/
Del på sociale medier