Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

OmegnsOnsdag med Amnesty International

3. april 17:00 - 19:00

Mød Amnesty International, når generalsekretær Trine Christensen er gæst ved OmegnsOnsdag den 3. april 2019 kl. 17.00-19.00 på Næstved Bibliotek.

Amnesty International har siden 1961 arbejdet for menneskerettigheder verden over.

Menneskerettighederne er de senere år kommet under pres både i Danmark og i udlandet. Nogle politikere har sat spørgsmålstegn ved, om konventionerne er for restriktive, og de har dermed udfordret deres gyldighed.

Hvorfor menneskerettigheder – hvad betyder de for dig og mig? Amnesty Internationals danske generalsekretær Trine Christensen fortæller om Amnestys arbejde og om, hvorfor det er så vigtigt, når hun besøger Næstved Bibliotek den 3. april kl. 17.00-19.00.

Efter oplægget vil der blive lagt op til en dialog med publikum: Er det så nødvendigt med de her menneskerettigheder? Betyder de noget for vores dagligdag? Hvad kan vi gøre for at beskytte dem? Der vil også blive mulighed for at debattere diverse aktuelle emner, som Amnesty arbejder med.

Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding.

OmegnsOnsdage
Debatforummet OmegnsOnsdage på Næstved Kommunes biblioteker giver kommunens lokalforeninger og interesse- og velgørenhedsorganisationer en mulighed for at fortælle om deres arbejde til alle, der har lyst til at lytte og debattere foreningernes arbejde.

Hvis din organisation vil have andre borgere i tale og sprede et godt budskab, så henvend dig til Projektmedarbejder Helle Sigaard, tlf. 55884164 eller mail hsiga@naestved.dk og planlæg en OmegnsOnsdag på et af de fem biblioteker i Næstved Kommune.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
3. april
Tidspunkt:
17:00 - 19:00

Sted

Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700
+ Google Maps
Telefon:
55 88 40 00
Hjemmeside:
https://www.naesbib.dk/
Del på sociale medier