Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårsfest med Næssie

14. januar 2018 11:00

Et nyt år er på trapperne og det er derfor også snart tid til årets mest traditionsrige koncert for Næstveds børnefamilier.

Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Den 14. januar 2018 er det endnu engang tid til Næssis Nytårskoncert, hvor den store, grønne drage kommer forbi Grønnegades Kaserne Kulturcenter sammen med Ulla Abdullas Cocobongoband for at synge, danse og hygge sammen med alle byens glade børn.

Det plejer altid at blive en kæmpe dansefest når Næssi indtager scenen i Ny Ridehus sammen med sine allerbedste venner fra Ulla Abdullas Cocobongoband og i år bliver sandsynligvis langt fra en undtagelse.

Næssi er nemlig en yderst populær drage og når han inviterer til fest for at fejre nytåret ryger billetterne som regel hurtigt over disken.

Sidste år skinnede dette tydeligt igennem, da der var komplet udsolgt til nytårskoncerten og salen i Ny Ridehus var proppet med glade børn og deres forældre.

Næssi på byggeeventyr
Der er som regel garanti for en hyggelig Næssi-sang hvert år og i 2017 var de igen på pletten. Sangen hedder “Næssi bygger” og fortæller den sjove historie omkring Næssis byggeprojekt sammen med Ulla Abdulla og hendes Cocobongoband, hvor de ved fælles hjælp og kun enkelte småuheld, får bygget et rigtig flot slot.

Den kommer helt sikkert til at blive spillet til koncerten sammen med alle de andre klassikere, som for eksempel “Kongens Efterfølger” og “Næssi cykler”.

Man kan inden koncerten lytte til alle Næssis sange på Næssis App så I rigtig kan skråle med, når det går løs i salen. Husk danseskoene!

Næssis Nytårskoncert er en del af Næssis Musikklub, hvor Børnekulturhuset hvert år arrangerer fem familiekoncerter for børn mellem 4 og 8 år. Nytårskoncerten er den tredje på programmet, så det kan stadig betale sig at blive en del af denne sæsons musikklub.

Du kan købe billet til både Næssis Nytårskoncert- og Musikklub på www.gkkultur.dk og www.naessi.dk eller fra billetsalget på Grønnegade Kaserne Kulturcenter. Du kan også reservere billetter via billettelefonen på 5588 3950.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
14. januar 2018
Tidspunkt:
11:00

Sted

Ny Ridehus
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/
Del på sociale medier