Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordisk Byttedag på Næstved Bibliotek

6. april 10:00 - 19:00

Lørdag den 6. april 2019 fra kl. 10.00-13.00 afholdes endnu et byttemarked i Salen på Næstved Bibliotek.

Vær med til at holde Nordisk Byttedag for femte år i træk med genbrugsglade mennesker i Danmark, Norge og Sverige. De sidste år har der været mere end 200 byttemarkeder med mange tons “genbrugsguld”, som har skiftet ejer.

Sammen sætter vi i Norden fokus på bæredygtighed, bytning og genbrug – og på, at vi skal være bedre til at udnytte de ressourcer, vi er omgivet af i hverdagen. Et byttemarked er en hyggelig, social, gratis og miljøvenlig begivenhed, hvor du kan bytte til nyt. Din “adgangsbillet” er dine medbragte ting, som du giver til byttemarkedet.

Giv, hvad du har – tag, hvad du kan bruge
Konceptet “giv hvad du har”, hvor du selv medbringer de gode ting hjemmefra, som alligevel bare står og samler støv, “og tag hvad du kan bruge”, hvor du kan gå på opdagelse i det som andre har medbragt og tage det med hjem – er helt gratis.

Du kan medbringe ALT. Så længe det er ting, som andre kan bruge, er det kun fantasien, der sætter grænser. Eksempelvis tøj, sko, køkkenting, boligting, bøger, DVD’er, CD’er, LP’er, legetøj, spil, små møbler, smykker, accessories, tidssvarende elektronik, makeup/cremer, der er i orden, potteplanter og frugt fra haven. Den eneste begrænsning er, at det skal være ting man kan bære hjem i poser. Så vi modtager ikke store møbler og gamle TV. De skal afleveres på en genbrugsstation.

Find ting til din egen husstand
Som udgangspunkt kan du tage alt det, du kan bruge. Det er altid et skøn, og i sidste ende er det arrangøren, der sætter en grænse, hvis enkelte tager rigtig meget. Du må tage til din egen husstand og evt. lidt til din veninde eller din bror/søster, men det er ikke meningen, at tingene skal sælges videre. Medbring fx en stor pose med lynlås – når den er fyldt, så har du sikkert fået nok med hjem.

Ekstra hænder er velkomne
Byttemarkedet er drevet af frivillige i samarbejde med Næstved Bibliotek. Der kan altid bruges ekstra hænder til at byde velkommen, holde orden og rydde op på selve dagen. Læs mere på facebook i gruppen: Byttemarked Sydsjælland og øerne og på byttemarked.nu

Byttemarkedet i Næstved afholdes lørdag den 6. april fra kl. 10.00-13.00 i Salen på Næstved Bibliotek (er på 1. sal, men der er elevator). Og det, der bliver i overskud, bliver afhentet til genbrug.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
6. april
Tidspunkt:
10:00 - 19:00

Sted

Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700
+ Google Maps
Telefon:
55 88 40 00
Hjemmeside:
https://www.naesbib.dk/
Del på sociale medier