Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nikolaj Stokholm

16. november 2017 20:00

Mit liv som Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm er klar med hans første one-man show ”Mit Liv som Nikolaj Stokholm”. Den kejtede og skæve komiker sætter spot på sig selv og fortæller om at have et liv der er bestemt til at få andre til at grine. Showet turnerer hele landet rundt, og rammer Næstved den 16. november – næste år.

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien ”Sjit Happens” på TV2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite. Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

f4435d_2017nikolajstokholm1

Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekan­ten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig, og uden ord, er komiker. Han står, går, falder, sidder og taler som en komiker. Men hvordan nåede han dertil?

I Nikolaj Stokholms første one-man show får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om de pin­lige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ”Hvordan blev du komiker”?

”Hvor navlepillende, det end lyder, så har jeg ikke andet at tage mig til end at snakke om mig selv”, siger Nikolaj, som har svært ved at skjule smilet i sin stemme, mens han fortsætter: ”Mit synspunkt er altid min misforståelse af, hvordan verden hænger sammen. Jeg har altid følt mig lidt malplaceret, og det kommer til udtryk i min måde at se tingene på, hvilket skaber nogle skæve vinkler, der gør det rigtig sjovt”.

Der kommer altså til at være masser at grine af i den halvanden time, showet varer og Nikolaj løfter også gerne lidt af sløret for, hvad man skal glæde sig ganske særligt til: ”Jeg synes især, at publikum skal glæde sig til jule­aften 1992. Der sker der ting, som vender op og ned på min forståelse af, hvad humor er”, siger Nikolaj og griner. Mere end det vil han ikke afsløre nu, men han lover, at det bliver sjovt. Rigtig sjovt.

Nikolaj Stokholm er kendt for sin rolle som Øland i den populære sitcom SJIT Happens på TV 2 Zulu og for sine mange værtsroller – senest i børneprogrammet Ultras Sorte Kageshow, Zulu Comedy Preview Show og ved uddelingen af Årets Reumert 2016 sammen med Bodil Jørgensen og Rasmus Botoft. På comedy-scenen er han kendt for sine længere, finurlige historier, som er spækket med jokes – en stil, han fortsætter i sit one-man show.

Billetsalget til ”Mit liv som Nikolaj Stokholm” er startet, og du kan finde din billet til showet i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter på www.gkkultur.dk, eller fra billetsalget.

Detaljer

Dato:
16. november 2017
Tidspunkt:
20:00

Sted

Ny Ridehus
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/