Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Naturen giver inspiration

1. oktober 2018 - 1. december 2018

Kom og oplev, når billedkunstneren Ann Mari Jensen udstiller sine malerier på Glumsø Bibliotek.

Ann Mari Jensen er opvokset midt i naturen på Østmøn, hvor hun boede indtil hun var 17 år. Hun begyndte at male i 1997, men udviklede allerede sine kreative tegneevner som barn og teenager. Den fantastiske natur på Møn er ofte inspirationskilde til hendes billeder.

Ann Mari arbejder meget med naturen, landskaber, skov, strand, bjerge, masser af blomster og dyr, især hunde. Hun maler i mange stilarter og elsker at eksperimentere. I starten malede hun med olie, men i dag foretrækker hun at male med acrylfarver.

Gennem årene har hun deltaget i mange kurser, såsom fingermaling, portrætmaling, abstrakt og været på kunsthøjskole. I dag er hun en aktiv pensionist, som bruger meget tid på at male og få inspiration til sine billeder. Og hun elsker at gå i gang med et projekt, hvor hun helt kan hengive sig til at male.

Hun er uddannet som husholdningslærer fra Ankerhus og var bondekone på Sydsjælland i 27 år. De sidste 16 år af arbejdslivet, arbejdede hun som kok på en kursusvirksomhed på Sydsjælland.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.

Detaljer

Start:
1. oktober 2018
Slut:
1. december 2018