Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musikforestilling ”JUBILÆUM”

7. november 2018 - 9. november 2018

“JUBILÆUM” – er titlen på årets musikforestilling 2018 på Næstved Gymnasium og HF.

Næstved Gymnasium og HF fejrer stort 75-års jubilæum dette skoleår, og det betyder at året fyldes med begivenheder og gæster, der har med jubilæet at gøre.

Årets musikforestilling er ingen undtagelse: Her har eleverne valgt at skrive manuskript ud fra temaet ’jubilæum’ fortolket som de forskellige ’jubilæer’ og højdepunkter, vi som mennesker oplever gennem vores liv, og de aftryk de sætter.

Forestillingen starter midt i et sølvbryllup, hvor man kigger tilbage på højdepunkter og minder fra sølvbrudeparrets liv sammen. Publikum oplever parrets tidlige ungdom og følger dem op til nutiden, og undervejs oplever man også flashbacks til sølvbryllupsgæsternes liv og ’jubilæer’.

Oplevelserne bliver tilsat musik fra flere årtier; bl.a. Stevie Wonder, Grethe og Jørgen Ingemann, Gasolin og Madonna. Alt på scenen bliver leveret af eleverne, der optræder som både skuespillere, dansere, sangere og musikere.

De ca. 120 elever har selv udviklet og skrevet manuskript, instrueret, lavet scenografi, koreograferet dans samt udvalgt de musiknumre, der er med i forestillingen. Og de lover en totaloplevelse af de helt store, der vil bringe minder frem fra din egen fortid – med eftertænksomhed til følge!

Du kan se musikforestillingen på Næstved Gymnasium og HF på Nygårdsvej 43 i Næstved
den 7., 8. og 9. november 2018 – alle dage kl. 19.00.

Billetter købes ved indgangen og koster 40 kr.

Detaljer

Start:
7. november 2018
Slut:
9. november 2018

Sted

Næstved Gymnasium og HF
Nygårdsvej 43
Næstved, 4700
+ Google Map
Telefon:
55 72 06 76
Hjemmeside:
http://www.naestved-gym.dk/