Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musik over Præstø Fjord 2017

10. august 2017 - 13. august 2017

Nu kan du glæde dig til en forlænget weekend i den danske sensommer, til at lytte, spille, synge, danse, kysse, kigge på stjerner, spise god mad, gå med bare tær i græsset. Til at møde gamle og nye venner, og til at opleve musikken sammen med mange andre.

Musik over Præstø Fjord er stedet hvor man er tæt på musikken. Man er tæt på musikerne. Tæt på hinanden. Alle er til fest sammen, i den helt særlige magiske atmosfære i fællesskab om musikken. Og det er netop det folkemusik kan. Folkemusikken på Musik over Præstø Fjord skaber bånd mellem musikken og dansen, mellem de unge og de gamle, mellem de nye og nyskabende tendenser og den autentiske videreføring af traditionen. Det gør de med et spændende program sammensat af mere end 30 koncerter med professionelle artister, indspark fra de unge fra ROD og FOD og Folkekons, workshops og masser af plads til fri leg med buskspil og jam.

Glæden ved musikken forsøger de også at give videre til børnene, som jo skal føre den levende tradition videre. På Musik over Præstø Fjord føler de et ansvar for også at vise dem ind i musikken, og give dem gode oplevelser som skaber musikglæde og gode minder. Derfor er der både børne- og familieforestillinger, spille- og danseworkshops for børn, og masser af muligheder for at lave musik og være kreativ i Børneteltet.

Find programmet her eller følg med på begivenheden lige her.

Foto: Musik over Præstø Fjord 2017

Detaljer

Start:
10. august 2017
Slut:
13. august 2017

Sted

Musik over Præstø Fjord
Smidstrupvej 69
Tappernøje, 4733 Danmark
+ Google Map