Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Middagsmusik med Esben Just og Rasmus Hedeboe

10. november 2018 12:00 - 13:00

Lørdag den 10. november kl. 12 har Rasmus Hedeboe inviteret den fantastiske New Orleans-inspirerede pianist og sanger Esben Just til samspil og samtale på Næstved Bibliotek.

Middagsmusik er en behagelig blanding af samtale og samspil, hvor man som publikum får et indblik i kunstnerens musikalske karriere. Det er “lokale” Rasmus Hedeboe, som, ud over at akkompagnere på guitar, også står for præsentation og snak med kunstnerne.

Lørdag den 10. november har Rasmus Hedeboe inviteret den fremragende pianist og sanger Esben Just til samtale og samspil på Næstved Bibliotek.

Uanset hvordan man vender og drejer det, er Esben Just altid garant for en swingende, opløftende og underholdende oplevelse på scenen. Musikalsk overskud og medrivende hooks.

Esben Just har dedikeret sig selv til musikken, som vi kender den fra New Orleans – sumpet, groovy og medrivende. Esben har spillet og sunget med mange forskellige musikere, og han har stået i spidsen for Esben Just Trio, og så er han med i netop gendannede SP Just Frost.

Rasmus Hedeboe har i en årrække stået for bibliotekets middagsmusik – således også i dette efterår – og han er samtidig midt i en spændende musikalsk karriere. Han var blandt andet guitarist på Lars HUG’s sidste turné.

Du kan se frem til en times skøn samspil og samtale mellem de to herrer. Det er gratis, og der er ingen tilmelding.

Tid og sted:
Lørdag den 10. november kl. 12-13 på Næstved Bibliotek.

Foto: Næstved Bibliotek

Detaljer

Dato:
10. november 2018
Tidspunkt:
12:00 - 13:00

Sted

Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.naesbib.dk