Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Michael Falch

marts 15 20:00

TV-aktuelle Michael Falch gør stop i Næstved på netop offentliggjort turné. En intim solokoncert venter publikum den 15. marts på Sydsjællands største kulturcenter.

Pressefoto.

Den danske rockveteran medvirker i årets udgave af seersuccesen Toppen af Poppen på TV2, og under en heftigt rockende periode med sit band udsendte han sidste år det dristige, moderne album, ‘Pludselig alting samtidig’, der blev lovprist overalt og præmieret af Statens Kunstfond som et af årets vigtigste albums.

Den nu 61-årlige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk.

Han brugte sommeren 2017 på en stribe livsglade festivalshows med KrebsFalch, og i efteråret udgiver Gyldendal hans åbenhjertige ungdomserindringer, ‘Til grænsen’, ligesom Universal udsender et opsamlingsalbum ovenpå Toppen af Poppen.

Når Michael Falch står på scenen i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 15. marts, er det med en af hans solokoncerter, som er berømte for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet. Et katalog af sange, hvoraf flere er blevet en del af den danske sangskat – tænk bare på Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.

Michael Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra. Og han demonstrerer igen og igen, at det passer, hvad man siger om ham: At han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

Find din billet på www.gkkultur.dk, fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, eller ved at reservere plads på tlf. 5588 3950.

GemGem

Detaljer

Dato:
marts 15
Tidspunkt:
20:00

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/