Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Martin Nørgaard

9. oktober 20:00

Hygge er noget danskerne kender og elsker, og på sin anden solotour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling. Den 9. oktober 2019 hygger han igennem sin barndomsby Næstved, når han indtager Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Hygge er noget danskerne kender og elsker, og på sin anden solotour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling. Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Det kan godt være, at verden er i opbrud, polerne smelter og dommedagens ryttere er ved at sadle op, men det er der altså ingen, der gider tænke på eller tage sig af. Og så er det jo heldigt, at vi bor i Danmark – landet der har opfundet hyggen! Altså hvis vi spørger os selv. Og det gør vi. Hele tiden.

På sin anden solo-tour vil Martin Nørgaard invitere dig indenfor til en helt igennem hyggelig aften, hvor du kan hænge bekymringerne i garderoben og lukke øjne og ører for verden udenfor, mens du lader Martin “Hyggefar” Nørgaard trække et varmt tæppe over dine trætte ben og servere en omgang verbal kakaomælk med flødeskum.

Det bliver stand-uppens svar på en knitrende pejs, man kan riste skumfiduser over. Det bliver et show, der masserer skuldrene og giver de trætte fødder et varmt fodbad. En aften, hvor man kan iføre sig en stor vamset komisk islændersweater og lade hovedet holde fri. Så må vi håbe, at der ikke er noget, der spolerer hyggen. Uanset hvad er der garanti for rigtig mange grin, når Martin Nørgaard er vært.

Billetsalget til Martin Nørgaards show Hygge er startet. Find din billet på www.gkkultur.dk. Eller reserver på billetelefon 5588 3950 og afhent på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Om Martin:
Efter sin opvækst i Holme Olstrup, og studentertid på Næstved Gymnasium, debuterede Martin allerede som 18-årig, og har sidenhen etableret sig, som et af de største navne på den danske stand-up og comedy scene, hvor han jævnligt optræder på de bedste stand-up steder i landet. Han er alsidig, samfundskritisk og eftertænksom, hvilket har ført ham til stor anerkendelse for både hans solo shows og comedy tours.

Udover det er Martin især kendt for satireprogrammet “Nørgaards Netfix” på TV2 Zulu, men også fra optrædener til Comedy Aid, Comedy Gallaen, og podcasten “Det Dystre Skæg”, sammen med vennen og kollegaen Elias Ehlers.

Martin var nomineret til Talentprisen ved “Zulu Comedy Galla” i 2013 og vandt den i 2014. I 2017 var Martin aktuel med sit første one man show, “Indebrændt”, som gav et befriende, sjovt og selvreflekterende bud på, om verden er helt brændt af eller om Martin selv bare er helt indebrændt.

I 2018 var Martin en del af comedytouren “Rage Against the Mainstream”, sammen med kollegerne Morten Wichmann, Torben Chris og Michael Schøt.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
9. oktober
Tidspunkt:
20:00

Sted

Ny Ridehus
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/
Del på sociale medier