Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lena Anderssen

14. oktober 2017 20:00

Den færøsk/canadiske sangerinde Lena Anderssen er blevet kaldt skræmmende ærlig og en dybfølt, poetisk melankoliker. Lena er en historiefortæller med sange fra hendes inderste sider, tilsat let tilgængelige melodier og lækre, håndspillede indie-pop produktioner. Den 14. oktober står hun endelig på scenen i Ny Ridehus.  

Lena Anderssen. Pressefoto.

Et ubeskrevet blad kan man ikke kalde færøsk / canadiske Lena Anderssen i dansk sammenhæng. Pladen “Letters From The Faroes” fra 2012 fik særdeles flotte anmeldelser – også internationalt.

I Danmark blev den kåret som “Ugens Album” på P4, og på Færøerne, hvor Lena har boet de seneste år, løb den med prisen for “Årets Album”.

Desværre blev hun syg, da Grønnegades Kaserne Kulturcenter første gang var på sangerindens turnéprogram, og derfor måtte forårets koncert aflyses. Album-opfølgeren “Eagle In the Sky” udkom i 2016 og har ligeledes fået en flot modtagelse i både Danmark og på Færøerne.

Lena ønskede at Eagle In The Sky skulle lyde mere af Nordamerika end de forrige plader. Derfor var det vigtigt for hende at komme til Canada og skrive albummet færdigt og lave de første indspilninger der. Hun rejste til Vancouver med producer Niclas Johannesen i 2013 og påbegyndte albummet, som siden blev færdigindspillet på Færøerne i flere faser og med over 50 medvirkende musikere.

Endelig kommer Lena Anderssen til Næstved. Koncerten, som er en del af EN til 10-programmet, spiller Lena på Grønnegades Kaserne Kulturcenters scene i Ny Ridehus. Find din billet på kulturcenterets billetkontor, fra www.gkkultur.dk eller ved at reservere på tlf. 5588 3950.

GemGem

Detaljer

Dato:
14. oktober 2017
Tidspunkt:
20:00

Sted

Ny Ridehus
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/