Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Leg med farver og kompositioner

marts 5 - april 28

Fra mandag den 5. marts til lørdag den 28. april udstiller den lokale billedkunstner Anke Jensen fra Herlufmagle sine malerier på Glumsø Bibliotek. 

Anke Jensen har malet med akryl igennem de sidste syv år. Hun synes, at det er fascinerende at se, hvad der opstår undervejs.

Udgangspunktet kan være et bestemt farvevalg eller en speciel teknik. De seneste billeder er malet med hjemmelavede stencils (skabeloner).

“Når jeg maler, er det ligesom at lege med farver og kompositioner. Jeg har ofte en idé, når jeg starter, men hvor det i virkeligheden fører mig hen, er tit en overraskelse.

Ved at tilføje struktur, glædes jeg over, hvilken uventet 3-D effekt, der dukker op, når billedet betragtes fra flere vinkler,” fortæller Anke Jensen, som ud over billeder, også dekorerer træskåle med farverigt stjernestøv med inspiration fra universet.

Anke Jensen har gennem flere år udstillet på KuBA Art Messen i Næstved. Hun har vist sine kreationer på Kvinder og Kunst, Hillerød 2017, til KOKS i Glumsø, Noorbohandelens Galleri på Nyord, Åbent Atelier Næstved i 2017, 2016, 2015 og 2013, Næstved Hovedbibliotek, 3F Næstved, Sydpolen Næstved samt Herlufmagle Cafeteria.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.

Detaljer

Start:
marts 5
Slut:
april 28