Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KurtsQuizKlub slår stadig tonen an

april 19 19:00 - 22:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 19. april 2018 at 7:00pm

Forårets musikquizzere har stemt instrumenterne, pudset stemmebåndet og klemt ballerne sammen, og det er der allerede kommet to forrygende quizaftner ud af. Kom og vær med til næste quizaften. 

I de to første runger blev deltagerne præsenteret for 3 runder af hver 27 spørgsmål i musik fra de sidste 50 år til i dag. Vi har blandt andet været igennem kategorierne; “norsk metal”, “hitlisten for 50, 25 og 10 år siden” og “dansk hip-hop”.

Som noget nyt bemander de unge mennesker fra Næstved Produktionsskole (Ålestokgården) vores baristacafé, hvor der vil være mulighed for at købe lidt kaffe, en øl eller lidt sødt.

Præmiemæssigt er KurtsQuizKlub også kommet godt fra land i 2018 med førstepræmier til Grøn Koncert og Næstved Arena – og til taberholdet, vinylplader fra bibliotekets overskudslager. Og sidste gang var taberpræmien en omgang i baren hos bibliotekets genbo, Café Tyren.

Du kan lige nå med til de sidste to quizzer, henholdsvis den 22. marts og den 19. april. Meld dig (eller dit hold) til ved at skrive til: [email protected] eller duk op, så finder de et hold. Begge aftener er det kl. 19-ca.22.

Du/I er også meget velkommen som tilskuer(e), men HUSK: som deltager får du håneretten.

Kurt Baagøe og Lars Ovesen er værter for musikquizzen. Foto: Næstved Bibliotek.

Detaljer

Dato:
april 19
Tidspunkt:
19:00 - 22:00

Sted

Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700
+ Google Map
Telefon:
55 88 40 00
Hjemmeside:
https://www.naesbib.dk/