Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kultursuppe med Sunniva og Tigermor

12. september 18:00 - 21:30

Dansk Rakkerpak & Faster Cool har igen fundet nogle fantastiske ingredienser, som de har kogt sammen til efterårets Kultursuppe-arrangementer. Den første finder sted torsdag den 12. september i Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Dansk Rakkerpak & Faster Cool’s garvede serveringspersonale er i fuldt sving med at gøre klar til – som sædvanligt – at kræse om publikum. “Kultursuppe” er Næstveds internationale egnsteaters helt eget “forsamlingshus-koncept”, hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed. Er du også blandt dem, der har fået smag for dette helt specielle tilbud, hvor billetten til 160 kr. inkluderer både suppe og teateroplevelse, så opfordrer Niels Grønne (en af teatrets 3 kunstneriske ledere) dig til at gå ind på www.billetten.dk eller besøge billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Internationale kunstnere på menuen
Denne sæsons første Kultursuppe byder på en spændende forret, som består af Butternut Squash Suppe efterfulgt at en uimodståelig hovedret med Sunniva og Tigermor.

Sunniva Løvland Byvard er en prisvindende dansk cirkusartist med speciale i håndstand. Sunniva er vidt berejst og har indgået i samarbejder indenfor film, musik, dans, teater og cirkus. De seneste 3 år har hun optrådt med det canadiske kompagni Les 7 Doigts de la Main og spillet på Teater Republique med forestillingen Boschøs Drøm.

Hendes optræden til Kultursuppen er inspireret af alle de forskellige kunstneriske sammenhænge hun har indgået i de seneste år – både store og små produktioner og egen research.

TIGERMOR er et musikalsk projekt med et karismatisk og autentisk udtryk. Kvinden bag TIGERMOR er Camilla Bang der afsøger forskellige måder at tilgå musik på. Hun binder sig ikke til en bestemt genre, men er mere optaget af at skabe stemninger.

Camilla Bang har før været aktuel med duoen, CAT CAUGHT LARK og soloprojektet CAMILLA BANG, der begge har udgivet plader. Sidenhen har Camilla Bang slået sine folder indenfor scenekunst, komponeret og været med i en række danske og internationale forestillinger.

Til Kultursuppen vil hun både akkompagnere Sunnivas akrobatiske udfoldelser og selv spille en mini-koncert med numre fra sit righoldige repertoire. TIGERMOR er et frisk pust til dit hjerte, en dansende og syngende lussing, der varmer din sjæl.

Kultursuppe foregår fra kl. 18.30 – ca. 21.30. Dørene åbnes kl. 18.00.

Der er også Kultursuppe på programmet den 22. oktober (Mit liv som Niels), og den 20. november (Kristian Holm Joensen). Se mere her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
12. september
Tidspunkt:
18:00 - 21:30

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/
Del på sociale medier