Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KULTURSUPPE med Claudio og Cristina

29. januar 18:30

KULTURSUPPE er DANSK RAKKERPAK & FASTER COOL – Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept”, hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Publikum kan, hvis det lykkedes dem at passere det ophængte vasketøj, forvente at blive budt velkommen og bænket ved langborde med ternede duge af teatrets kompetente serveringspersonale Gustav Fleiner, Otto Kok Hansen, Sunshine og ”Vor Mor”, Esther Gider GodtFredsen, der uden slinger i valsen vil guide dem gennem aftenens labyrint af ritualer, fællessang og madoplevelser – den altid velsmagende suppe leveres af Næstveds Sociale Virksomhed.

Glæd dig til at opleve Claudio og Cristina. Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

”Under Sydens Sol”
Italienske Claudio Levati og spanske Cristina Aguirre Perez vil tage publikum med på en både interaktiv, skæv og forunderlig rejse gennem to af Europas sydligste lande – Italien og Spanien. Undervejs vil de bl.a. stille disse skelsættende spørgsmål:
Er det sikkert at rejse derned? Er folk fra syd virkeligt så forskellige fra os? Hvad er deres skikke og traditioner? Hvad skal vi minimum vide før vi rejser? Og vil vi kunne camouflere os selv og gemme os blandt dem?

En sjov, skør og festlig forestilling, der helt sikkert vil give publikum lyst til selv at udforske de “farlige” lande sydpå!

Forestillingen vil blive fremført på spansk, italiensk og engelsk samt med tegn og et kropssprog, der vil være forståelig for alle.

Om Claudio og Cristina
Claudio Levati er en gammel kending. Han var ”hovedret” til den allerførste KULTURSUPPE tilbage i februar 2017, og han spillede med i sidste sommers succesfulde gadeteaterforestilling ”Life is Good” sammen med Niels Peter Kløft. Hans kone Cristina Aguirre Perez har også besøgt Næstved før. Det var til ”STREET CUT – Næstveds Internationale Gadeteaterfestival” i august 2017, hvor hun optrådte på Axeltorv og i gågaderne sammen med festivalens hovednavn fra Barcelona, teatergruppen KAMCHÁTKA – her var Claudio for resten også med!

DATO: tirsdag den 29. januar 2019 kl. 18.30 (dørene åbnes kl. 18)
STED: Teatersalen, Kulturcenteret, Grønnegade 10, 4700 Næstved.
BILLETTER: købes på www.billetten.dk eller på Kulturcenteret.
SUPPE: Spansk/italiensk suppe med brød af særdeles god krumme.
Hovedret: Claudio og Cristina med deres spansk/italienske show ”Under sydens sol”.

Der er altid stop opbakning, når der er Kultursuppe i Teatersalen på Kulturcenteret. Foto: Niels Grønne.
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
29. januar
Tidspunkt:
18:30

Sted

Teatersalen
Grønnegade 10
Næstved, Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier