Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kajsa Vala starter sæsonen

9. september 2017

Koncertsæsonen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter starter lørdag den 9. september i Ny Ridehus. Den dansk/islandske sangerinde Kajsa Vala er første navn på plakaten – og først koncert på partoutkortet EN til 10.

Kajsa Vala har netop været i studiet for at indspille et par nye numre.
Første single fra den kommende plade udkommer i løbet af efteråret 2017. Foto: PR

Dansk / islandske Kajsa Vala er en vidunderlig blanding af rock, folk og country, men også med en snært af nordisk melankoli over sig – referencerne tæller alt fra Sheryl Crow til Lucinda Williams, Emmylou Harris og Patty Griffin. Hun er en rasende dygtig guitarist, som håndterer alt fra dobro til elguitar, og stemmen er stærk og sårbar på een gang. Live har hun et fabelagtigt velspillende band, og GAFFA kvitterede med en 5-stjernet anmeldelse, da hun spillede koncert på SPOT Festival 2017.

Kajsa Vala udgav i sommeren 2016 mini-albummet “Kajsa Vala”, som er indspillet dels i Nashville, hvor hun har boet i flere perioder, og dels i hjembyen Aarhus med Dennis Ahlgren (Tina Dickow) bag pulten.

Balladen Saint Cecilia fra albummet blev udvalgt som soundtrack til ungdomsfilmen “EN-TO-TRE-NU”, og flere numre fra pladen har fået flot rotation på DR P4. Siden da er det blevet til Livekoncerter over hele landet og optrædener på bla. Jelling MusikFestival og SPOT Festival. Kajsa Vala er blevet kendt for sine fantastisk medrivende koncerter, hvor det seks mand store og virkeligt sammenspillede orkester leverer glødende guitarsoloer, storslået korsang og smukke ballader.

Koncerten er den første i Grønnegades Kaserne Kulturcenters program for partoutkortet EN til 10. En til 10 giver indehaveren adgang til 10 udvalgte koncerter fra Sydsjællands største kulturcenters program. Du finder billetter til koncerten med Kajsa Vala, og EN til 10-billetter, på www.gkkultur.dk, fra billetsalget på kulturcenteret og kan reserveres på tlf. 5588 3950.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
9. september 2017

Sted

Ny Ridehus
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/
Del på sociale medier