Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kähler by Night: Kähler, kunst og kærlighed

6. december 2018 19:00 - 20:30

Torsdag den 6. december kl. 19.00 står i kærlighedens tegn, når du kan komme og høre om, hvordan keramikken hos Kähler ikke kun er blevet til under professionelle samarbejder, men også som resultat af private parløb. Omvisningen er en del af Næstved Museums arrangementskoncept Kähler by Night.

På Kählers værksted har der til alle tider været mange kunstnere, der eksperimenterede og skabte designklassikere. Det fik stor betydning for Næstved og for Kähler-familien. Romancer, kærlighed og ægteskab er blevet til mellem Kähler-børn og kunstnere. Sammenfletningen af privatliv og arbejdsliv har bidraget til nye parløb og ny keramik på Kähler. Ligeledes har kunstnerne fortolket Kähler-keramikken, privatliv og Næstved i deres malerier.

Omvisningen finder sted torsdag den 6. december kl. 19.00-20.30 på DesignMuseum Næstved, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved.

Pris for deltagelse: 75,00 kr. + gebyr / For medlemmer af Næstved Museumsforening 35,00 kr. + gebyr

Billetter til foredraget kan købes i museumsbutikkerne i Helligåndshuset og Boderne eller via Næstved Museums hjemmeside: www.naestved-museum.dk.

Der vil være gebyr på billetter ved køb både online og i museumsbutikkerne.

Næstved Museum har Danmarks største samling af keramik fra Kählers keramiske værksted. I år inviterer de derfor inden for til en række foredrag og omvisninger under overskriften Kähler by Night, der vil gå helt tæt på deres store Kähler-samling og alle de spændende historier bag de unikke keramiske genstande.

Se det fulde Kähler by Night-program på Næstved Museums hjemmeside.

Detaljer

Dato:
6. december 2018
Tidspunkt:
19:00 - 20:30

Sted

DesignMuseum Næstved
Sct. Peder Kirkeplads 8
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.naestved-museum.dk