Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jordens biodiversitet nu og i fremtiden

10. september 19:00 - 21:00

Den fantastiske mangfoldighed af liv – biodiversitet – i troperne har fascineret natur-interesserede siden Opdagelsernes tidsalder i 1700-tallet. Hvorfor er troperne så artsrige? Hvad bestemmer fordelingen af biodiversitet på Jorden? Hvad betyder de menneskeskabte miljøændringer for biodiversiteten, og kan 200 år gamle noter fra tidlige naturvidenskabsfolk fortælle os noget om det? Hvad spår den nyeste forskning om ændringer i biodiversitet i fremtiden, og hvad vil det betyde for os mennesker?

På rejse med Humboldt
Naia Morueta-Holme, ph.d. og adjunkt i makroøkologi, inviterer os på en rejse kloden rundt for at udforske disse spørgsmål. Alexander von Humboldt, naturvidenskabsmanden der fylder 250 år i år, er med som rejsekammerat. Undervejs og efterfølgende vil der blive plads til debat om menneskets påvirkning af naturen, og om hvad vi selv kan gøre for at stoppe udryddelsen af arter.

Tænksomme Tirsdage 
Tænksomme Tirsdage er en række af debatmøder om aktuelle tendenser i samfundet. Der sættes fokus på etik, moral, magt, ansvar og det gode samfund, når en oplægsholder sætter gang i debatten.

Arrangementet, der afholdes i samarbejde med Grøn Omstilling Næstved, finder sted tirsdag den 10. september kl. 19.00-21.00 på Næstved Bibliotek. Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
10. september
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700
+ Google Maps
Telefon:
55 88 40 00
Hjemmeside:
https://www.naesbib.dk/
Del på sociale medier