Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jobmesse 2019

28. februar 10:00 - 14:00

28. februar forener Næstved Jobcenter og de faglige organisationer kræfterne og inviterer alle jobsøgende til en messe fyldt med inspiration, sparring og ledige jobs.

Hvilke lokale virksomheder mangler arbejdskraft? Hvordan søger man job og kommer til samtale? Og hvad er mulighederne for efteruddannelse?

Det er nogle af de spørgsmål, man som jobsøgende kan få svar på, når Næstveds store jobmesse åbner 28. februar kl. 10.00-14.00 i Herlufsholm Idrætscenter.

Næstved Jobcenter og de faglige organisationer HK, Krifa, 3F, FOA og Dansk Metal har planlagt en dag, hvor man kan skabe sig et overblik over mulighederne på det lokale arbejdsmarked.

“Det kan være en stor opgave, når man skal finde et nyt arbejde. Derfor er vi glade for, at vi igen har kunnet sammensætte en dag, hvor man kan gå i dybden med sin jobsøgning og få hjælp til at komme videre mod det næste job,” fortæller arbejdsmarkedschef i Næstved Kommune Torben Bahn Petersen.

En dag i jobbets tegn
Dagen byder på forskellige stande, hvor der vil være sparring i forhold til ansøgning, CV, brugen af LinkedIn, efteruddannelse og mulighed for at få taget et portrætbillede til sin jobsøgning. Ligesom de besøgende kan hilse på over 35 forskellige virksomheder og vikarbureauer, der kan byde på jobåbninger og gode råd. En af dem er BonBon-Land, der kommer med en række forskellige jobmuligheder, så de kan sætte et godt hold:

“Vi har brug for mange forskellige typer medarbejdere både aldersmæssigt og fagligt”, fortæller områdechef Lars Fahlmann og fortsætter: “På Jobmessen kommer vi i kontakt med flere ledige, som vi normalt ikke vil nå ud til igennem vores andre rekrutteringskanaler. Det er jo et plus, når man skal til at sætte et stort hold for sommeren.”

Motiverende peptalks
Ønsker man at finde lidt ekstra motivation, så vil der være en række spændende oplæg, der handler om, hvordan man bevarer motivationen, får energi i sin uopfordret jobansøgning og ser positivt på forandringer.

Alle jobsøgende er velkomne. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

“Vi holdt jobmessen for første gang sidste år, hvor rigtig mange deltog, fik god sparring og flere også fandt et job. Vi glæder os til at gentage succesen og håber at se en masse besøgende på dagen,” lyder det fra Torben Bahn Petersen.

“Vi har brug for mange forskellige typer medarbejdere både aldersmæssigt og fagligt”, fortæller områdechef Lars Fahlmann fra BonBon-Land.
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
28. februar
Tidspunkt:
10:00 - 14:00

Sted

Herlufsholm Idrætscenter
Herlufsholm Alle 233
Næstved, 4700
+ Google Maps
Del på sociale medier