Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hjertevarmt teater for børn og deres voksne

12. oktober 11:00 - 13. oktober 11:00

Mirakolinas Fodbad er en livsbekræftende, sjov og poetisk forestilling med filmanimation, musik, vand og magi. Spiller i Teatersalen, Grønnegades Kaserne Kulturcenter lørdag den 12. oktober og søndag den 13. oktober. Begge dage kl. 11.00.

Faster Cool – alias Camille í Dali – er næsten lige landet i Næstved efter turné rundt i det ganske land, hvor Mirakolinas Fodbad bl.a. i Jylland var en succesrig del af de udvalgte forestillinger, der spillede på Horsens Festival.

Og vi skulle hilse fra Faster Cool og sige, at hun nu mere end glæder sig til at møde sit publikum i Næstved. Faktisk er hun allerede begyndt at øve sig på at baske så meget med sin havfruehale i sit badekar, at hun er sikker på at kunne fange både store og små publikummer ind i sin eventyrlige verden. Og når hun basker ekstra meget, lover hun, at hendes ven vandnørden Jacques dukker op med alt det badeudstyr, som gør ham uimodståelig for både havfruer, børn og voksne.Sammen spreder Mirakolina og Jaques glæde og samvær mellem børnene og deres voksne. For Mirakolinas Fodbad er en livsbekræftende, sjov og poetisk forestilling, hvor film-animation, musik, vand og magi tryllebinder både store og små publikummer.

Billetpris: 60 kr. inklusive gebyr

Se mere www.danskrakkerpak.dk

Billetter købes på www.billetten.dk eller i billetkontoret Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Varighed: ca. 35 minutter

Aldersgruppe: 3-8 år og deres voksne

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
12. oktober 11:00
Slut:
13. oktober 11:00

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/
Del på sociale medier