Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Havemarked på Rønnebæksholm

17. august 10:00 - 14:00

Lørdag den 17. august kl. 10 åbner sommerens havemarked på Rønnebæksholm. Det er Haveselskabet, der står bag arrangementet med spændende planter og gode råd til haven. Man behøver dog ikke have grønne fingre for at nyde havemarkedet på Rønnebæksholm, for de mange hobbygartnere og professionelle, der sætter deres stande op i parken, deler gerne ud af gode råd om blomster og bede. Her sælges også alt fra stauder, dahlia, roser til vinplanter, pileflet og smedejern. Derudover har havenørderne medbragt særlige planter og blomster.

I Haveselskabets telt kan man se om man på entrebilletten har vundet en plante, møde ligesindede og få en hyggelig havesnak.

Vær med til at stemme på den smukkeste dahlia
Dahlia findes i et utal af farver, former og størrelser og er så absolut en af sensommerens dejligste blomster. Du kan deltage i konkurrencen ved at klippe en stilk af din flotteste dahlia, og aflevere den i Haveselskabets telt mellem kl. 10-12.30. Den blomst, der har fået flest stemmer offentliggøres i Haveselskabets telt kl. 13.30, og blomstens ejer vinder et gavekort til Birkevangs Havecenter.

Blandt de afgivne stemmer, vil der hver time blive trukket en vinder, som offentliggøres i Haveselskabets telt. Man skal selv henvende sig for at få sin gevinst. Gevinster, som ikke er afhentet kl. 14, tilfalder Haveselskabet.

Besøg også den store Herregårdshave, der er smukt anlagt i geometriske bede. Her vil Herregårdsgartneren Sara vise rundt kl. 11. Mødested ved Venligheden, den røde murstens pavillon.

Udover Havemarkedet er også den 6.000 m2 store herregårdshave med blomster og urter et besøg værd, og sidst men ikke mindst Rønnebæksholms aktuelle udstilling Upåagtet – Emily Gernild & Christine Swane, som billetten også dækker.

Der kan købes kaffe/ vand/ kage og pølser.

Tid: lørdag den 17. august kl. 10-14
Sted: Parken, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved
Entre: 30 kr. for voksne. Børn og unge under 18 år har gratis adgang. Der er lodtrækning på indgangsbilletterne, både for børn og voksne.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
17. august
Tidspunkt:
10:00 - 14:00

Sted

Rønnebæksholm
Rønnebæksholm 1
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
roennebaeksholm.dk/
Del på sociale medier