Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gratis ernæringsrådgivning til dit kæledyr

15. februar - 16. februar

Kæmper din hund eller kat med småskavanker, kan det godt skyldes kosten. Ernæring kan nemlig påvirke alt fra pelsens glans til kroppens fordøjelse. Hos Maxi Zoo Næstved kan du i weekenden den 15.-16. februar få personlig og gratis ernæringsrådgivning til din hund eller kat, så din pelsede ven igen kan komme til hægterne.

Selvom vi er gode til at forstå vores kæledyrs behov, kan det nogle gange være svært at finde roden til de småskavanker, som de render rundt med. Det skyldes ikke mindst, at det ikke altid er til at forstå, hvordan de små dyrekroppe hænger sammen. Kosten har en stor påvirkning på vores kæledyrs trivsel – og ikke blot fordi det fylder maven med god energi, men også fordi den kan påvirke alt fra hud og hår til dårlig ånde.

I Maxi Zoo Næstved kan du fredag og lørdag den 15.-16. februar få gratis og personlig ernæringsrådgivning til din hund eller kat. Her vil butikkens dygtige personale tage et godt kig på din kæledægge og komme med et bud på, hvordan du kan skrue en god ernæring sammen. De vil desuden stå klar til at svare på spørgsmål om stort og småt – og så vil butikken disse dage byde på gode rabatter på hunde- og kattefoder. Der vil altså disse dage være god mulighed for at blive endnu klogere på din pelsede ven og komme småskavankerne til livs.

Kom til rådgivningsdage om ernæring fredag den 15. og lørdag den 16. februar i Maxi Zoo Næstved. Den personlige ernæringsrådgivning er gratis og sker efter først til mølle-princippet, og så længe butikken har åbent.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
15. februar
Slut:
16. februar

Sted

Maxi Zoo
Vestergårdsvej 14
Næstved, 4700 Danmark
Hjemmeside:
https://www.maxizoo.dk/maxi-zoo-naestved/
Del på sociale medier