Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gospel julefest

9. december 2017

Der er lagt op til en decideret julefest med god musik, fest og ballade når Blichfeldt (den unge og den gamle), Jønssons Fristelser og Gospel Sisters kommer til Næstved på deres juletour under navnet Gospel Christmas.

Foto: Blichfeldt, PR

Der er lagt op til ukristeligt meget god musik når Anders Blichfeldt i julen 2017 har premiere på Christmas Gospel. Det er første gang Anders kaster sig ud i at synge det store fantastiske gospel julerepertoire, der består af klassiske julesange, og sange man ikke lige havde forventet i gospelversioner.

Lørdag den 9. december er det publikum i Næstved der kan nyde de smukke toner når Anders Blichfeldt & Co træder op på scenen i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Endnu en Blichfeldt!
Årets Christmas Gospel koncerter byder på endnu en premiere, eller nærmere en debut, nemlig Anders’ datter Alma, som er med som special guest. Alma er trods sine kun 15 år en fantastisk dygtig sangerinde og hun har lyst til at tage på turne med sin far, hvilket glæder “den gamle” rigtig meget.

Som kapelmester for de swingende Jønssons Fristelser er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der lægger grundstenen for at hele orkesteret kommer til at swinge.

Foto: Gospel Sisters, PR

Gospel Sisters er med og består af 3 super swingende sangerinder, for hvem gospel betyder alt.

Julie Lindel, Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager – tilsammen Gospel Sisters – har siden 1994 ligget i den absolutte top inden for genren, og de er berømte for deres medrivende sceneoptræden.

Billetterne til årets helt store julekoncert er netop sat i salg, og du finder dem til dig og dine nærmeste på www.gkkultur.dk, fra billetkontoret eller ved at reservere på billettelefonen 5588 3950.

Detaljer

Dato:
9. december 2017

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/