Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gong Workshop v/Tina Maria Stahl

17. maj - 18. maj

Dette event kan potentielt blive et eventyr, der strækker sig over et helt døgn (eller mere). Nu skal du bare høre:

Dette helt fantastiske gong-eventyr, med vidunderlige Tina Maria, starter fredag aften med et skønt gongbad, fortsætter dagen efter med en enestående workshop og hele arrangementet slutter lørdag aften med endnu et skønt gongbad (inkl. i workshoppen).

INDEN DA kan du – udover alt dette – også få mulighed for at booke en lækker 1:1 behandling (healing/lyd healing) hos Tina Maria fredag eftermiddag.

Aften gongbad (begge) varer 1,5 time og workshoppen 4,5 time inkl. pause.

En behandling varer ml. 1 time til 1 time og 15 min.

Aften gongbadet lørdag er inkluderet i workshoppen, så den koster ikke ekstra for dig, som workshopdeltager. Ønsker du at medbringe en ven, får du en meget fordelagtig pris til din ven.

PROGRAM:

Fredag 17. maj 2019:

Kl. 13.00-17.00
60 minutters 1:1 healing/lydhealing kr. 450,-

kl. 19.00-20.30
Aften gongbad kr. 160,- pr. pers. OBS! Kom 2 for 250,-

Lørdag 18. maj 2019:

Kl. 13.30-18.00
Workshop kr. 450,- pr. pers. inkl. aften gongbad lørdag

Pause
Der holdes en times pause, for at alle kan få mulighed for at få sig en bid mad.

Kl. 19.00-20.30
Aften gongbad GRATIS for workshop deltagere.
Overskydende pladser kr. 160,- eller kom 2 for kr. 250,-

Ønsker du som workshop deltager at tage en med til aften gongbad lørdag, så kan din ven komme med for blot kr. 100,-

PRAKTISK INFO:
Al tilmelding foregår via MobilePay nr. 14411. Venligst skriv i teksten, hvad du booker/tilmelder dig. Har du ikke MobilePay, kan du kontakte Elin på naestved@karbech.dk for alternativ tilmelding.

Der er parkeringspladser ved centret.

Der er adgang til vand og te ad libitum.

Om Tina Maria:
Certificeret Kundalini Yoga Instruktør (KRI) med over 30 års erfaring i yogaundervisning.
Har studeret direkte hos Yogi Bhajan, som introducerede hende til gongen i starten af 90’erne. Siden da har hun stiftet og er daglig leder af www.gong-academy.com. Healer, akupunktør og meget, meget mere.
Siger du gong, kan du ikke undgå at møde navnet Tina Maria på din vej. Et helt enestående varmt og delende menneske, som Karbech virkelig håber, du under dig selv at modtage undervisning af.

GONGBAD – hvad er det, og hvad kan du forvente?
Forestil dig, at du efter en kort guidet åndedrætsøvelse har lagt dig godt tilrette på din yogamåtte. Puttet dig under varme tæpper, puder under knæene, måske med dine yndlings uldsokker på og din trofaste vandflaske ved din side.

Du føler dig rigtig godt tilpas og er klar til 60 minutters fordybelse i lyd og vibration. Du trækker vejret dybt, slapper helt af og er nu klar til at modtage gongernes dybe toner. Klar til at invitere mere ro og mindre tankemylder ind i dit liv.

Du overgiver dig til tyngdekraften, giver slip på muskelspændinger og presserende tanker og du synker dybt ned i din yogamåtte, trækker vejret bevidst og roligt.

I første omgang prøver du at følge med i tonerne og vibrationerne fra de mange gongs, som insisterende flyder som vibration ind og ud af din krop. Som minutterne går, svæver du ud af den daglige bevidsthed, for til sidst at miste tidsfornemmelsen og overgiver dig til en dyb forløsende Gong Nidra – dyb afspænding for krop, sind og sjæl.

Gongernes vibrationer stilner langsomt, og stilheden Shunia åbenbarer sig. Efter lidt tid hvor stilheden fylder rummet, og du genforener dig med lyder af eget åndedræt, lyder der fine enkelte toner fra vindspil og syngeskåle, som langsomt guider dig tilbage til rummet, tilbage på yogamåtten, tilbage til din fysiske krop.

Efter gongbadet tager du al den tid, du har brug for, indtil du er klar til at sætte dig op på yogamåtten.

Det er individuelt hvor megen puttetid under tæppet, der skal til. Måske ruller du om på siden i barnestilling, indtil du får du har lyst til at sætte dig og nyde en kop dampende varm urtete med de andre.

Nogen vil gerne fortælle og dele deres oplevelser, andre vil gerne vente lidt med ordene og bare lytte.

HVORDAN SPILLER MAN GONG?
På denne introworkshop til at spille gong starter man stille og rolig og helt fra begyndelsen. Som i alle gode praksisser begynder man med at varme op. Du bliver guidet igennem enkelte, men effektive udvalgte øvelser; til at slappe af, mærke kroppen og stilne sindet før gong spil. Dernæst taler man om intention – hvad er vores intention, og hvorfor skal vi være bevidste om den? Og hvad har intention og gong med hinanden at gøre?
Efter at have lært gongens skyggespil (uden at slå på selve gongen) så ”åbner” vi for det indledende spil og tager os tid til at lytte til de forskellig gongs, som er i rummet.

Der vil være et bredt udvalg af mallets (køller) og gongs på workshoppen, så du kan danne dig et indtryk af forskellige typer gongs og slagtøj.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
17. maj
Slut:
18. maj

Sted

Karbech Mindful Life Center Næstved
Omøvej 6A
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier