Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gå på opdagelse i erindringslandskabet

11. november 19:00 - 21:00

Mandag den 11. november fra kl. 19.00-21.00 er der foredrag om erindringer og livshistorier med journalist og foredragsholder Lotte Printz på Glumsø Bibliotek.

Det er femte gang, at Folkeuniversitetet i Aarhus, Emdrup og Herning med støtte fra Lundbeckfonden, arrangerer Hearts & Minds festivalen. Og i år byder programmet på flere end 100 events, der undersøger og udforsker generationer på tværs. På Glumsø Bibliotek får vi besøg af journalist og foredragsholder Lotte Printz. Baseret på sin mangeårige og alsidige erfaring på erindringsområdet dykker hun ned i, hvad erindringer er for en størrelse.

Om at komme i erindringsalderen
– Åh, nu skal vi høre om de gamle dage igen! Måske har du ikke sukket højlydt, men du har nok en gang eller to (i dine yngre dage) tænkt tanken. Men de fleste af os kommer i “erindringsalderen”, og ærgrer os så over, at vi ikke lyttede, mens tid var – eller at tidligere generationer ikke var mere rundhåndede med deres erindringer, fortæller Lotte Printz.

Og det er ikke kun den nære familie, der vil lægge “lyttelapper” eller læsebriller til. I dag anerkender både forskere og andet godtfolk, at erindringer bidrager med uvurderlig viden og kan være både forebyggende og lindrende.

Kom og hør, hvad erindringer gør for dem, der fortæller, og hvordan de bliver taget imod, brugt og binder generationer sammen.

Arrangementet er gratis, men der er tilmelding på: www.naesbib.dk

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
11. november
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Del på sociale medier