Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Franske fristelser og nordisk nostalgi

16. august 2018 19:30 - 21:30

Under overskriften Franske fristelser og nordisk nostalgi inviterer svenske og franske poeter til en duftende og æstetisk aften i musikalsk regi. Sangerinden Pia Gruwier og pianisten Madeleine Sjöstrand vil, med afsæt i deres nationale baggrunde, fremføre musik af bl.a. Reynaldo Hahn, Francis Poulenc og Satie fra den franske side og fra den svenske side: Gunnar de Frumerie og C.F.L. Almquist.

Foto: Rønnebæksholm

Pia Gruwier er uddannet sanger fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Som operasanger er hun hjemmehørende i rollefaget som spinto-lyrisk/dramatisk sopran, men har stor alsidighed og optræder i flere genrer. Pia Gruwier har været ansat i det kgl. Teaters operakor, i Kbh’s domkirke med de radiotransmitterede morgenandagter og været solist på Den Anden opera. Hun har også i mange år været fast medvirkende i komponisten og orgelspilleren Jens Asbjørn Olesens improviserende koncerter, senest i en klassisk form improviseret udgave af Inger Christensens “Sommerfugledalen” sammen med sopranen Isabel Piganiol. I efteråret venter koncerter med nyskrevet nordisk og amerikansk musik af kvindelige singer/songwriters.

Madeleine Sjöstrand studerede klaver på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og har siden været bosat i både New York og Stockholm og har spillet koncerter ved Aspen Summer Music Festival, Lincoln Center, Carnegie Hall, og har arbejdet som kapelmester og pianist ved opførelsen af musikteater, både i rytmiske og klassiske forestillinger (Puccinis opera Madame Butterfly på Rialto, og musical Chess m.fl. på turné).

Som en særlig begivenhed vil der tillige være uropførelser på programmet af fado-sangerinde og sangskriver Monica Jakobsen og af pianisten Madeleine Sjöstrand.

Praktisk info
Sted: Rønnebæksholm, Herskabsstalden
Tid: Torsdag d. 16. august kl. 19.30 – 21.30
Pris: 50 kr. eksl. gebyr. Billetter kan købes i døren eller forud på sj.billetten.dk

 

Detaljer

Dato:
16. august 2018
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Sted

Rønnebæksholm
Rønnebæksholm 1
Næstved, 4700
+ Google Map
Telefon:
55 72 47 24
Hjemmeside:
http://www.roennebaeksholm.dk/