Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forstå “gaming-kulturen”

18. september 2018 19:00 - 20:30

Tirsdag den 18. september giver psykolog Christian Mogensen et levende indblik i kulturen omkring computerspil og gode råd til forældre til gamere.

Hvem er Christian?
Christian Mogensen er uddannet i filosofi og psykologi. Til dagligt arbejder han hos Center for Digital Pædagogik, hvor han undersøger den digitale generations hverdag på nettet. Men hvis det skal forklares kort, så er Christian en nørd!

Hvorfor computerspil?
Computerspil er fantastiske. Nogle gange så fantastiske at man taber timer og dage til skærmens skær. Til gengæld får man masser af social stimuli og skræddersyede udfordringer; men hvornår er det en fair byttehandel? Computerspil og hele kulturen omkring dem kan være svær at forstå, når man ikke selv er vokset op i slipstrømmen fra CounterStrike, League of Legends og Minecraft.

Hvad får forældre ud af dette foredrag?
Vi giver et indblik i, hvorfor og hvordan computerspil gør børn og unge glade, og giver gode råd til, hvordan man styrer skærmtid og sørger for, at computerspillene ikke bliver noget, man skændes om derhjemme. Vi tilbyder et indblik i den ungdomskultur, som med sit særegne sprog og højlydte følelsesniveau kan være svær at dele entusiasmen for.
Christian vil gerne snakke aldersmærke, sprogbrug, skærmtid, kost og ernæring, fordomme, stereotyper, motivation, streaming og meget mere.

Så mød op tirsdag den 18/9 mellem klokken 19 og 20.30, og bliv klogere på dit gamerbarn!

Billetter koster 30 kroner og skal købes på naesbib.dk/arrangementer.

Christian Mogensen. Foto: Næstved Bibliotek
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
18. september 2018
Tidspunkt:
19:00 - 20:30

Sted

Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.naesbib.dk
Del på sociale medier