Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Film for de mindste

15. februar 2018 10:00 - 10:30

Torsdag den 15. februar kl. 10.00 til ca. 10.30 vises der film for de 1½-3 årige på Glumsø Bibliotek.

I foråret viser Glumsø Bibliotek film i “Bibliobiffen” for de allermindste (1½-3 år) og for de lidt større (3-6 år) i det nye år. Denne gang viser biblioteket:

“Rita og krokodille – pindsvinet”- Rita og Krokodille skal holde sig vågne hele natten for at fange et pindsvin. De stiller et fad mælk ud og skiftes til at holde vagt. Rita bliver nødt til at holde øje med Krokodille, og sover slet ikke. Da det er hendes vagt, falder hun i søvn. Om morgenen er mælken væk. Rita følger pindsvinets mælkespor i græsset og fanger pindsvinet. Men vennerne bliver enige om at pindsvinet har det bedre i det fri.

“Snuttefilm – Halløj lille abe” – Hver film i Snuttefilm serien er et lille eventyr i sig selv med mange følelser, meget musik og stor dramatik på små børns niveau. Mellem filmene dukker de små figurer »Snutterne« op i mellemspil, som både fungerer som pauser at få vejret i og som præsentationer af den næste film. Snuttefilm er film for de mindre børn, i roligt tempo og med fortællinger, som børnene kan genkende sig selv i.

“Astons gaver” – Den lille hund Aston kan næsten ikke vente til sin fødselsdag og på alle de dejlige gaver. Han er så spændt, at han ikke kan lade være med at pakke alle de ting ind, han møder på sin vej.

Næste filmfremvisning er: torsdag den 1. marts kl. 10.00, hvor biblioteket viser film for de 3-6 årige.

Det er gratis at deltage. Tilmelding til Glumsø Bibliotek på: 5588 40 30 eller nstgl@naestved.dk. Skulle I efter tilmelding blive forhindret i at komme, må I meget gerne give besked!

Detaljer

Dato:
15. februar 2018
Tidspunkt:
10:00 - 10:30