Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Få inspiration til en lavere varmeregning

11. september 18:00 - 19:30

Sammen med Energistyrelsen og Steen Maastrup VVS holder Næstved Kommune i september måned en række fyraftensmøder, hvor man kan høre om mulighederne for at energirenovere boligen og dermed få en lavere varmeregning.

Kunne du tænke dig at høre, hvordan du kan halvere din varmeregning og samtidig reducere dit klimaaftryk? Så kom til et af fire informationsmøder, hvor du kan blive meget klogere på klimavenlige opvarmningsformer – og selvfølgelig også høre lidt om hvad det kræver og koster.

– I 2007 udledte borgere i Næstved Kommune med individuel opvarmning 165.423 ton CO2 om året. I 2015 var dette tal 135.284 ton CO2 om året. På otte år er det en reducering på 18 %, hvilket er meget flot, men vi ønsker at være endnu bedre. Derfor afholder vi de her informationsmøder sammen med Energistyrelsen og Steen Maastrup VVS, hvor vi fortæller om de muligheder, som man har i dag, for at mindske varmeregningen og samtidig reducere sit klimaaftryk, fortæller Amro Hajir, klimakoordinator i Næstved Kommune.

Alle er velkomne til arrangementerne, men det er især husejere med oliefyr eller brændeovn og et energimærke E, F eller G, der bør sætte et stort kryds i kalenderen.

– Der er virkelig muligheder for den enkelte husejer i at møde uvildige rådgivere ansigt til ansigt, så de kan få gode råd til den situation, de konkret står i. Der kan være mange penge at spare ved at energiforbedre og f.eks. skifte oliefyret. Vores erfaring fra lignende arrangementer viser, at den rette information og vejledning har stor betydning for at komme i gang med at reducere energiforbruget i boligen, fortæller Michael Reuss, der deltager i mødet på vegne af Energistyrelsens rådgivningstjeneste.

Skifter man fra oliefyr til fjernvarme, sparer man typisk 30-50 % på varmeregningen, og CO2-udledningen falder med ca. 65 %. Hvis man ikke har mulighed for fjernvarme, kan en varmepumpe være et godt alternativ.

Ud over Næstved Kommune og Energistyrelsen vil Steen Maastrup VVS være til stede ved informationsmøderne. De vil fortælle om det tekniske aspekt i forhold til udskiftning af opvarmningsform.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til samtlige oplægsholdere under og efter informationsmødet.
Alle er velkomne til informationsmøderne.

Tilmelding kan ske her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
11. september
Tidspunkt:
18:00 - 19:30

Sted

Fladsåskolen
Mogenstrup Parkvej 10A
Næstved, 4700
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://fladsaaskolen-n.skoleporten.dk/sp
Del på sociale medier