Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En weekend fuld af juleoplevelser

7. december 2018 - 9. december 2018

Den 7., 8. og 9. december byder Grønnegades Kaserne Kulturcenter endnu en gang indenfor til Jul i Grønnegade. Den hyggelige juleweekend i hjertet af Næstved byder på stort julemarked, hobbyfolk, foredrag med Major Mentz, hestevognsture, besøg af julemanden, mad, juletræer og julekoncerter.

Som en af de sjældne julemarkeder der har fri adgang, er Jul i Grønnegade blevet lidt af et tilløbsstykke. Det er nu fjerde gang at kulturcentret satser på julen. Et sats der løbende bliver større, og med flere og flere besøgende.

Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Til en start fokuserede vi udelukkende på selve markedsdelen, fortæller kulturcenterets leder John Nørbjerg og fortsætter – men de seneste år har vi bygget på, så vi nu står med noget, der er mere end et julemarked. Jul i Grønnegade er blevet en palet af juleoplevelser, og hele kulturcentret er i sving.

Det betyder at Jul i Grønnegade, som sidste år blev besøgt af ca. 5.000 personer, nu består af en hyggelig hobbystue i Musikstalden med modeltoge, LEGO-byggere, workshop for børn og julemanden i hans kane. Fortællinger om dragoner og husarer med major Mentz i Historisk Hjørne. Det populære julemarked i Gl. Ridehus fyldt med spændende udstillere. Og ikke mindre en tre sceneoplevelser med henholdsvis Amaze og Julie Berthelsen i Ny Ridehus, samt Dansk Rakkerpaks helt nye Kulturjulefrokost.

Inde og ikke mindst ude
Udendørs på Lave Ridebane kan årets juletræ sikres, inden man kaster sig over de spændende madboder, der i år byder på risengrød, pandekager, brændte mandler og lækkerier fra Ditlevs Diner og NOER’s. De hesteglade kan få sig en tur på ryggen af en af Askov Ridecenters ponyer.

Søndag krydser Svovlstikkernes julemandsløb endnu en gang Grønnegades Kaserne Kulturcenter, når de løber gennem Kvickly, og over broen fra Biblioteket, og fortsætter tværs over kulturcentret.

Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Det er nemt at komme til og fra Jul i Grønnegade, for weekenden igennem er der ankomst og afgang med skiftevis hestevogn og bumleekspres, der standser på Axeltorv, samt Lave Ridebane på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Om vejrguderne vil tilsætte et drys sne, må tiden vise. Men ét er sikkert; Grønnegades Kaserne Kulturcenter vil pynte med lys i træerne og på den gamle port, samt i de flot pyntede juletræer der stråler og glimter i Grønnegade.

Sæt kryds i kalenderen, og sæt dine nærmeste stævne til den hyggeligste juleweekend i hjertet af Næstved. Jul i Grønnegade byder på oplevelser for alle.

Se hele programmet på www.gkkultur.dk, hvor du også kan købe billetter til Amaze, Julie Berthelsen eller Kulturjulefrokost.

Du kan deltage:
Fredag den 7. december Kl. 14-18
Lørdag den 8. december Kl. 10-16
Søndag den 9. december Kl. 10-16

Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Detaljer

Start:
7. december 2018
Slut:
9. december 2018

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/