Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Drop-in Dåb

9. november 10:00 - 13:00

Lørdag d. 9 november er der Drop-in Dåb i Næstved. Det finder sted i Sct. Peders Kirke og er et tilbud til alle, som endnu ikke er blevet døbt.
6 præster fra hele Næstved provsti, ansatte og frivillige står klar i kirken og glæder sig at gøre dåbsdagen til en helt særlig dag. Både festlig og uformel.  Rørende eller stilfærdig, helt efter eget ønske.
Man er velkommen til at komme alene eller med sin familie og venner. Eneste krav er, at man medbringer billedlegitimation, og begge forældre hvis man er under 18, samt har opholdstilladelse hvis man er udlænding.
Folkekirken oplever i disse år en øget indmeldelse og genindmeldelse og nyere undersøgelser peger på flere overordnede årsager. Her nævnt i vilkårlig rækkefølge: 1.Gudsforholdet, hvor man har en religiøs oplevelse af tro, tryghed, velsignelse og ro f.eks. i kirkerummet. 2. Deltagelse i kirkens fællesskaber, 3. Tanker om død og begravelse, 4. en genoprettelse af tilhørsforholdet, da man grundlæggende sympatiserer med folkekirken og 5. en identitetsmarkør, idet man ser sig selv som en del af et nationalt fællesskab.
Alle 5 årsager mødte de hos dåbskandidater ved sidste års Drop-in-Dåb, hvor 25 slog vejen forbi Sct. Peders Kirke og blev døbt.
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
9. november
Tidspunkt:
10:00 - 13:00

Sted

Sct. Peders Kirke
Sct Peders Kirkeplads 5
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.sct.pederskirke.dk
Del på sociale medier