Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Danske solister hylder Chuck Berry

25. januar

Fem musikere og deres fantastiske band genskaber lyden af 50’ernes ægte rock ‘n roll-lyd og sætter spot på Chuck Berrys indflydelse på musikken, de elsker. Den 25. januar 2020 vælter de Ny Ridehus med en overvældende mængde hits og guitar-rifs.

Mike Andersen, Billy Cross, Ester Brohus, Michelle Birkballe og Mek Pek har slået sig sammen omkring deres fælles passion for Chuck Berrys musik og bagkatalog af store hits. Chuck Berry har haft stor indflydelse på alle fem solisters musik og karrierer, ligesom for så mange andre inden for rockmusikken.

Den 18. marts 2017 døde en af verdenshistoriens største rock’n’roll-musikere, da 90-årige
Chuck Berry åndede ud for sidste gang i sit hjem i Wentzville, Missouri. Ingen kunstner har været vigtigere for udviklingen af rockmusikken end Chuck Berry, og han er efter manges mening, den bedste sangskriver og performer indenfor genren. Antallet af musikalske signaturer og riffs er enestående. Langt de fleste musikere har spillet hans sange, og hvor ville bands som The Beatles og The Rolling Stones have været, hvis det ikke havde været for Chuck Berry?

– Sweet Little Sixteen – You never Can Tell – Nadine – Memphis, Tennessee – Carol…… og bunkevis af andre perler rystede han ud af ærmet, primært i 1950’erne, men også i 60’erne og 70’erne. Chuck Berry var den største!

Koncerten er skabt med stor inspiration fra den legendariske koncert film “Hail, hail Rock’n’roll” hvor Keith Richards havde samlet et super hold af musikere og solister for at hylde mesteren – rockmusikkens mest betydningsfulde sangskriver og performer.

Som backing for de fem danske solister står The Hail, hail rock’n’roll band, som også spiller under navnet Shaky Ground. De er bedst kendt som backing band for bl.a. Henning Stærk, Henning Kvitnes, Link Wray og Dan Baird – et af dansk rockmusiks mest succesfulde backing bands. Og med bl.a. Henning Stærk hitalbummet Dreams to Remember på samvittigheden også et af de bedst sælgende.

Skal du være med til at hylde mesteren, og samtidig nyde en perlerække af Danmarks bedste musikere, kan du sikre din billet allerede i dag. Du finder billetterne på www.gkkultur.dk, og fra billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Ring i forvejen og få dem reserveret på billettelefon 5588 3950.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
25. januar

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/
Del på sociale medier