Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danske kunstnere hylder Cohen

10. december 2017 20:00

Den 10. december kan publikum sætter sig godt til rette og nyde en sand kavalkade af Leonard Cohens største hits, fremført af blandt andet Steen Jørgensen, Bjørn Fjæstad og Claus Hempler. Det bliver et mindeværdigt møde året efter Cohens død, og fem årtier efter at hans første plade udkom.

Den 7. november er det et år siden Leonard Cohen forlod os – og da det i december 2017 præcis er 50 år siden at Leonard Cohen udgav sin debutplade “Songs Of Leonard Cohen” – hvad kunne så være mere passende end at hylde den store Mester endnu engang med en række respektfulde fortolkninger af hans smukkeste sange.

Steen Jørgensen er en af dem, der hylder Leonard Cohen. Pressefoto.

Cohens debuterede som sanger i 1967 ved et velgørenhedsshow hvor hans mentor Judy Collins, der havde indspillet hans sang Suzanne, lokkede Cohen til selv at synge den.

Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke. Så efter første vers slog han af med ordene: “I’m afraid I cannot do this”, hvorefter han forlod scenen.

Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elsket og bliver sunget verden over.

Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog
Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til Mesteren.

Billetsalget starter torsdag den 28. september kl. 10.00. Billetter kan købes på www.gkkultur.dk, fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, hvorfra billetter bestilt på tlf. 5588 3950 også skal hentes.

Solister:
Steen Jørgensen
Bjørn Fjæstad
Claus Hempler
Mike Andersen
Signe Svendsen
Sara Indrio

GemGem

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
10. december 2017
Tidspunkt:
20:00

Sted

Ny Ridehus
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/
Del på sociale medier