Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Benjamin Barfod på HANG

26. januar 12:00 - 13:00

Lørdag den 26. januar kl. 12.00-13.00 er der gratis koncert på Næstved Bibliotek med den lokale musiker Benjamin Barfod, som spiller på HANG.

Måske oplevede du Benjamin Barfod, Tulla Wamberg og Ulla-Britt Simonsen, som til bibliotekets kulturnat i 2018 skabte et unikt drømmeunivers af lyd på HANG og THEREMIN. Nu kan du opleve Benjamin Barfod på HANG til en gratis lørdagskoncert på Næstved Bibliotek.

Benjamin Barfod, som er selvlært på dette unikke instrument, har spillet HANG siden 2005. Han har spillet til solokoncerter i Danmark, Indien, Frankrig og Ghana.

Kom til koncert og bliv klogere på dette noget specielle instrument.

Koncerten er gratis, og alle er velkomne.

Fakta:
En HANG er et musikinstrument opfundet af det schweiziske ægtepar Felix Rohner og Sabina Schärer i 2000. HANGEN er fremstillet af to dybstrukne nitrerede stålplader, der sat sammen skaber den let genkendelige form af en “UFO”. HANGEN, som ikke indeholder andet end luft, benytter sig af de samme fysiske principper som olietønden. Opfindelsen er et resultat af mange års forskning af olietønden, såvel som studier af en samling forskellige instrumenter fra hele verden, såsom: gongongen, gamelanen, ghatamen, trommer og klokker.

Se mere om bibliotekets arrangementer på: www.naesbib.dk

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
26. januar
Tidspunkt:
12:00 - 13:00

Sted

Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.naesbib.dk
Del på sociale medier