Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bedstedag på biblioteket i efterårsferien

16. oktober 2018 13:00 - 16:00

Tag din bedste Bedste, reserveBedste, ekstraBedste, yndlingsBedste eller låneBedste med på Næstved Bibliotek tirsdag den 16. oktober. Boblberg.dk og Næstved Bibliotek inviterer til en herlig dag med spil, ansigtsmaling, konkurrencer og fede præmier.

Næstved Bibliotek vil gerne invitere til
En dag med sjov og spas i form af blandet andet spil, konkurrencer, ansigtsmaling, forplejning og super lækre præmier og hyggeligt samvær på tværs af generationer.

Det eneste, du skal gøre, er at tage din reserve-, bonus-, låne-, pap- eller biologiske bedsteforælder under armen og være med til nogle hyggelige timer.

Hvad er det nu Boblberg.dk er?
Boblberg.dk er en borger-til-borger-portal, der danner rammerne for et digitalt fællesskab. Det er helt almindelige borgere fra hele landet, som bruger Boblberg til at skabe nye relationer på baggrund af fælles interesser og oplevelser.

De håber, at se mange børnebørn med deres bedste Bedste tirsdag den 16. oktober mellem klokken 13 og 16. Det er helt gratis!

Kom med når Boblberg.dk og Næstved Bibliotek inviterer til en herlig dag med spil, ansigtsmaling, konkurrencer og fede præmier. Foto: ABW

Detaljer

Dato:
16. oktober 2018
Tidspunkt:
13:00 - 16:00

Sted

Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.naesbib.dk