Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Baggaardsbaronerne

9. august 15:00 - 17:00

Kom bl.a. og hør om tilblivelsen af et anmelderrost grafittiværk, som blev til over tre vinteraftener med politiet i hælene. Baggaardsbaronerne holder fredag den 9. august kl. 15 et særligt foredrag, som optakt til den nye litteraturfestival, Næver Ending Stories, der afholdes dagen efter – lørdag d. 10. august.

Fredag den 9. august kl. 15-17 kan du høre om tilblivelsen af et anmelderrost grafittiværk, som er blevet til over tre vinteraftener med politiet i hælene – og hvad der sker med tekst, som er hevet ud af bogens rammer og brugt på en ny måde (foredraget) – det hele fremragende formidlet af dem der var med, nemlig Baggaardsbaronerne.

Baggaardsbaronerne er et lokalt forlag stiftet i 2014 og i 2017 modtog de Saxos innovationspris, som hører under Blixenprisen.

Telefonbogen
I forbindelse med litteraturfestivalen Næver Ending Stories, som altså afoldes lørdag d. 10. august, kan du også mellem d. 5. august og d. 19. august opleve TelefonBogen. Den står ved broen mellem biblioteket og Grønnegade Kasernes Kulturcenter. Det er også Baggaardsbaronerne, som står bag Telefonbogen.

Telefonbogen giver dig mulighed for at opleve landets sidste originale telefonboks og ringe direkte til en aktuel, litterær stemme. Du kan få en anderledes og helt speciel litteraturoplevelse, når du lytter til værker i Telefonbogen – du kan møde 12 forskellige prisbelønnede forfattere fra 12 af landets spændende forlag.

Med Telefonbogen ønsker Baggaardsbaronerne at promovere de danske mikroforlag og skabe en ny måde at opleve litteratur på.

Næver Ending Stories
Hele programmet til Næstved nye litteraturfestival, Næver Ending Stories, er nu tæt på at være offentliggjort, og der er blandt andet prisvindende forfattere, fede forestillinger og unge ordtalenter på plakaten. Find programmet på bibliotekets hjemmeside og facebook.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
9. august
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Sted

Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.naesbib.dk
Del på sociale medier