Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Andrè Rieu

22. juli 2017 20:00 - 23:00

André Rieu, kendt som ‘Valsekongen’, er en af verdens mest populære musikere. Hans legendariske, årlige Maastricht-koncert er den biografbegivenhed, som imødeses med størst forventning, og sidste år satte billetsalget rekord i flere lande.

Den spektakulære Maastricht-koncert foregår i de betagende, middelalderlige rammer på torvet i Andrés hjemby i Holland og viser maestroen i sit rette element med sit 60 mand store Johann Strauss Orchestra, sopraner, tenorer og særlige gæster. André leverer en uforglemmelig og følelsesladet, musikalsk oplevelse for alle, fyldt med humor og sjov.

Denne præsentation af André Rieus 2017 Maastricht-koncert i biograferne har som vært Charlotte Hawkins, der har et interview med André Rieu, i det øjeblik han træder af scenen, eksklusivt for publikummet i biograferne.

I år er noget helt særligt, fordi det er nøjagtigt 30 år siden, André Rieu oprettede sit Johann Strauss Orchestra i sin hjemby Maastricht. Fra at være en lille gruppe af musikere, som øvede i et klasseværelse på Andrés søns skole, til koncerter på stadioner og i koncertsale over hele verden – det har været en eventyrlig rejse!

Læs mere her og få købt din billet. Koncerten bliver også vist søndag d. 23 juli kl. 16.

Foto: Bio Næstved‎ – Andrè Rieu

Detaljer

Dato:
22. juli 2017
Tidspunkt:
20:00 - 23:00

Sted

Bio Næstved
Kattebjerg 5
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Map