Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ændr dine tanker – ændr dit liv

26. januar 14:00 - 17:00

ÆNDR DINE TANKER, ÆNDR DIT LIV er en workshop om Dao De Jing – Bogen om vejen og kraften ved forfatter Knud Strandby.

Om bogen
I 2009 faldt Knud Strandby over en dvd med den amerikanske forfatter Wayne Dyer. Oversat til dansk lød titlen: Ændr dine tanker, ændr dit liv. Den opfordrede til en mere enkel livsførelse, hvor man opgav tilknytningen til det materielle, sit arbejde og sit omdømme. Det handlede dybest set om at turde give slip i sit eget ego og om at have tillid til, at der fra universets side bliver sørget for én.

Det gælder om at være eftergivende som vandet og gribe så lidt som muligt ind i naturens balance. Knuds nysgerrighed var vakt, for ordene konfronterede ham med sit eget overforbrug af materielle goder.

Stor var overraskelsen, da det gik op for ham, at ordene stammede fra en 2.500 år gammel kinesisk bog, Dao De Jing. Knud anskaffede sig de oversættelser af bogen, han kunne få fat i og konstaterede, at de alle var forskellige, selvom de alle gjorde krav på at være forfattet af den samme person: Lao Tzu!

Knud var klar over, at hvis Dao skulle give mening for ham, var han nødt til at lave sin egen gendigtning. I 2015 udgav han: Dao De Jing – Bogen om vejen og kraften.

Om workshoppen
Der vil i løbet af workshoppen blive taget fat i udvalgte emner fra bogen og undersøgt, om det reelt er muligt at leve Dao.

Her er nogle eksempler:
– De fleste af os lever et hverdagsliv opfyldt af ønsker. Men hvordan ville dit liv være, hvis du var helt uden ønsker?
– Mange søger indflydelse og nyder at ’hvile på laurbærrene’. Men hvordan ville det føles, hvis du kunne give næring uden at besidde og trække dig tilbage, når arbejdet var udført?
– Alle griber vi ind og ødelægger derved. Men hvordan ville det være, hvis vi alle handlede uden at stræbe og håndterede det vanskelige, mens det var enkelt?

Praktiske oplysninger om workshoppen
Tid og sted:
Lørdag den 26. januar 2018 kl. 14-17 i Karbech Mindful Life, Omøvej 6A, 4700 Næstved.

Pris og tilmelding:
Det koster 250 kroner at deltage, og tilmelding sker ved at overføre beløbet via MobilePay til 23457169 (husk at skrive Dao og dit navn)

ALLE MEDLEMMER AF KARBECH DELTAGER GRATIS!

Forudsætninger: Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Som deltager har du mulighed for at købe bogen: Dao De Jing til særpris: 200 kr.

Knud Strandby. Foto: Karbech
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
26. januar
Tidspunkt:
14:00 - 17:00

Sted

Karbech Mindful Life Center Næstved
Omøvej 6A
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier