Kommende begivenheder

[tribe_events view="photo "]

Andre nyheder

Foto: Kirppu Næstved.

Kirppu Næstved udvider familien

Familien vokser i Kirppu, hvor du nu kan byde velkommen til Katinka. Katinka er 19 år og vil være ny deltidsassistent i Kirppu Næstved.

15. februar 2019
Kom og se Villek Skos forårssortiment, og find dine næste par sko. Foto: Villek Sko.

Find dine forårssko hos Villek Sko

Villek Sko, i hjertet af Næstved, er ikke bare en skobutik. Det er nemlig en butik, hvor du kan købe sko, der passer godt på dine fødder. Og de har netop fået en masse sneakers og sandaler hjem, så du kan blive klar til foråret.

15. februar 2019
Foto: OK.

Næstved får Danmarks højeste oktantal

Oktantallet stiger til 100 på OK-tankstationerne i Næstved. Dermed kan lokale bilister nu få fuldt udbytte af deres motor.

15. februar 2019
Foto: Butik Friis.

Slutspurtsudsalg hos Butik Friis

Hvis du skal nå at have fingerne i nogle af de lækre udsalgsvarer hos Butik Friis, så skal du være hurtig. Der er masse at lækre styles, der er sat ned med 50 %, men tøjet skiftes snart ud med nye forårsvarer – så skynd dig.

15. februar 2019
Næstved Legeland – et slaraffenland for børn

Næstved Legeland – et slaraffenland for børn

Uanset om kalenderen siger vinterferie, weekend eller børnefødselsdag, så er der altid en god undskyldning til at tage i Næstved Legeland. Her finder man en lang række af forlystelser for børn i alle aldre, der elsker at være aktive. Dit Næstveds fotograf, Anne Beth Witte, var også forbi og fangede den gode stemning og de glade feriebørn.

15. februar 2019
Foto: Tao Ninja Skole.

Gode tricks til at beherske fastelavn

Tao Ninja Skole har her et par gode tricks til, hvordan man bliver kattekonge eller kattedronning til fastelavn, samt hvordan man kan vinde konkurrencen om bedste udklædning.

14. februar 2019
Højskabe er indbygget i en niche mellem de to skrå vægge – en spændende og skæv detalje. De sorte elementer i egefinér fra Tvis Køkkeners Unika-serie spiller sammen med det sorte i køkkenborde, lamper og reoler. PR-foto: Tvis Køkkener.

Personlig bolig med nordisk køkkenstil

Ægtepar brugte hver weekend i et år på at opbygge og indrette et skalhus i tre etager til en egoistbolig. På førstesalen folder et Tvis køkken i nordisk stil sig ud. Bliv inspireret til M-line køkken hos Tvis Køkkener i Næstved.

13. februar 2019
Næssi og Ulla, alias Steffen Sommerstedt og Anne Sofie Reumert. Foto: Næstved Kommune.

“Næssi finder hjem” på turné til Næstveds lokalområder

Teaterforestillingen “Næssi finder hjem” så dagens lys i 2018. Nu er forestillingen klar til at tage på turné til børnefamilier i Tappernøje, Mogenstrup, Glumsø og Fuglebjerg. Billetterne er gratis.

13. februar 2019
Foto: ABW

Politirapporten

Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 4. februar til den 12. februar 2019.

13. februar 2019
Foto: Næstved Aftenskole.

Nye tegnekurser på Næstved Aftenskole

Næstved Aftenskole har nu mulighed for at tilbyde kurser i klassisk tegning og i tegneserietegning. Underviseren på begge kurser er den dygtige freelance illustrator og tegner Line Beinkamp.

12. februar 2019
Foto: Restaurant Flammen.

Vinterferietilbud hos Flammen

Det kan godt være, at vejret ikke ligefrem stråler vinterferie, men Restaurant Flammen er alligevel i vinterferiehumør. De har nemlig et rigtig lækkert vinterferietilbud, som betyder, at børn under 12 år spiser buffet hver aften til kun 29 kroner.

12. februar 2019
Foto: Kræmmerhus.

Find din nye loftslampe hos Kræmmerhus og spar penge

Det er ikke kun hos Kræmmerhus i Slagelse, at du kan spare penge i forbindelse med deres flyttesalg, der er også tilbud i Kræmmerhus Næstved. Netop nu kan du spare 30 % på loftslamper.

12. februar 2019
Togbusser mellem Næstved og Nykøbing F/Rødby F

Togbusser mellem Næstved og Nykøbing F/Rødby F

Et overgravet kabel betyder, at der er togbusser mellem Næstved og Nykøbing F/Rødby F frem til klokken ca. 15.30.

11. februar 2019