Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent Hus hos EUC Sjælland

10. november 2018 10:00 - 13:00

Når der skal tages vigtige beslutninger om fremtiden, er det ikke helt nemt at finde rundt i den store uddannelsesjungle. Derfor slår EUC Sjælland dørene op til Åbent Hus, hvor alle kan møde en lang række uddannelsesmuligheder.

Initiativet har blandt andet til formål at gøre den unge mere fortrolig med de forskellige uddannelsers indhold og miljø gennem et anderledes møde. De opnår dermed en viden, der bliver vigtig, når de står over for det kommende valg af ungdomsuddannelse.

Arrangementet er dog også en god mulighed for andre, der overvejer et skift i karriere eller nuværende uddannelse.

Til Åbent Hus kan man komme helt tæt på en masse uddannelser, mens man går på opdagelse i EUC Sjællands værksteder, laboratorier og klasseværelser.

Elever og undervisere fra EUD (erhvervsuddannelserne), EUX (erhvervsfaglig studentereksamen) og HTX (teknisk gymnasium) deltager på dagen, og fortæller om deres hverdag på de forskellige uddannelsesretninger. Det er også muligt, at tage en snak med en studievejleder og få afklaret spørgsmål omhandlende fremtidens muligheder for job eller videreuddannelse.

Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Læs mere om hvilke uddannelser der kan mødes på: www.eucsj.dk/aabenthus.

Åbent Hus finder sted den 10. november fra 10.00 til 13.00. Det afholdes på EUC Sjælland på Jagtvej 2 i Næstved og på Malervænget 4 i Næstved.

Sidste Åbent Hus var velbesøgt af både unge og deres forældre, der blev klogere på uddannelsesmulighederne. Foto: EUC Sjælland

Detaljer

Dato:
10. november 2018
Tidspunkt:
10:00 - 13:00

Sted

EUC Sjælland
Næstved, 4700 Danmark + Google Map