Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

List of Begivenheder

Udstilling – Into Dimension

10. oktober 2019 - 30. januar 2020

Trine Boesen er særligt optaget af at undersøge maleriets muligheder og grænser samt hvad det gør for vores opfattelse af tid og rum. På udstillingen præsenterer Boesen sit hybride, ikke hierarkiske og frit flyende billedunivers på papirværker, malerier, installation og animation i et iscenesat univers. Grænserne bliver flydende og vi føres ind i hendes altomsluttende billedunivers.

LIG’ PÅ TRAPPERNE

20. november 2019 - 26. januar 2020

Næstveds Talentskoles Kunstlinje har åbnet deres helt eget projektrum på Rønnebæksholm med udstillingen Lig' på trapperne.

Informationsaften om 6. og 7. klasse på Herlufsholm

28. januar 19:00 - 20:30

Herlufsholm Skole inviterer alle interesserede til en særlig orienteringsdag for forældre og børn, der er interesserede i at starte i 6. eller 7. klasse i 2020.

Selvironisk crooner til Næstved

30. januar

Den 26. april udgav Claus Hempler sit første dansksprogede album. Kuffert fuld af mursten er ni dansksprogede sange skrevet og sunget af musikeren, gennem hvilke han griller sig selv og gør status på tilværelsen i slutningen af fyrrerne.

Åbent hus om ungdomsuddannelserne på Herlufsholm

1. februar 12:00 - 15:00

Herlufsholm Skole inviterer alle interesserede til et åbent hus for forældre og unge, der er interesseret i at starte i 10. klasse, gymnasiet eller IB i 2020.

Verden må vente – Jada kommer til Næstved

6. februar 20:00

Som barn boede hun i Bisserup, havde sin gang i Sydsjællands hovedstad, og optrådte for allerførste gang på en lille scene i Kindhestegade. I en alder af blot 26 år spås hun nu at blive den næste verdensstjerne. Nu offentliggør Emilie Molsted Nørgaard aka. Jada en landsdækkende turné, der tager hende forbi Næstved den 6. februar!

Linda P – Sabotagehunger

21. februar 19:00

Linda P har en unik evne til at fucke alting op for sig selv. I hendes kommende show "Sabotagehunger" fortæller hun om at lægge sit liv om og hendes problemer med at holde sig på måtten. Hun optræder med showet på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 21. februar 2020.

Humor, charme og trylleri i verdensklasse

29. februar 20:00

Rune Klan gæster Næstved med hans kommende show Håbefuld. Den 29. februar 2020 kan publikum på Grønnegades Kaserne Kulturcenter nyde den populære stand upper med hans helt unikke kombination af nærværende refleksioner og trylleri i verdensklasse.

Niels Lan Doky

17. april

Han anses vidt og bredt som sin generations største jazzkunstner med et hæderkronet bagkatalog bygget op gennem de sidste 30 år. Niels Lan Doky drager i 2020 ud på sin første Danmarksturné i over 10 år og den 17. april gæster han Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Anders Blichfeldt – Alene på scenen

22. april 20:00

Toppen af Poppen-aktuelle Anders Blichfeldt gæster Næstved den 22. april på hans kommende soloturné "Alene på scenen". Her vil publikum komme helt tæt på manden der i to årtier har givet Næstved hits, vi alle kan synge med på

Ivan Pedersen fejrer rundt med koncert

24. april 20:00

70 år og 2 dage når Ivan Pedersen at blive, når han står på scenen i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 24. april 2020.

Stokholms tur går til Næstved

6. maj 00:00

Den populære komiker Nikolaj Stokholm plotter Næstved ind på gps'en, når han kommer til Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 6. maj 2020, med det kommende show; Turen går til Nikolaj Stokholm. Billetsalget er netop startet.