Peder Bodil Spejderne i aldersgruppen fra 9-15 år var afsted på sommerlejr i uge 28. Turen starter med en cykeltur fra Ryttervej til Farmen ved Klinteby og herfra tog spejderne ud til aktiviteter ved vandet, hvor der var plads til at blive kølet af og nogle gange på lejrpladsen

Ugen bød på tømmerflådesejlads, hvor spejderne selv byggede tømmerflåde og var på vandet. Desuden var spejderne flere gange til vandet, bl.a. kano-og jollesejlads, henholdsvis på susåen og på fjorden. Kanosejladsen varede et par timer og gik fra Slusehuset og ud til den gamle jernbanebro og retur igen

En anden aktivitet, som alle spejderne nød var gourmetmad. Gourmetmad over bål, de bestod bl.a. af hjemmelavede forårsruller , burgere, pomfritter og pandekager. Dertil var red hjemmelavet remoulade og mayonnaise.

Spejderne var også på hike (gåtur med oppakning og overnatning), hvor de gik to 2 forskellige steder hen. Spejdere i aldersgruppen fra 9-12 år gik 15 km til Tornemark og undervejs nød de naturens mangfoldige spisekammer, mens spejdere i aldersgruppen fra 12-15 år gik til Fruens Plantage.

Om aftenen var der til at hygge omkring bålet eller ved den nærmeste boldbane eller bare nyde de stille og rolige aftener. Hvis du også har lyst til at blive spejder hos Peder Bodil Spejderne, så kig mere på www.naestvedspejder.dk. Sæsonen starter op den 16. august.

Pressefoto
Del på sociale medier