Den 16.–17. oktober 2021 vil der være Høstdage på Rønnebæksholm. Begge dage kl. 11.00-16.00 fejres høsten i Medicinhaven for Radikal Omsorg i Herregårdshaven. Her får de besøg af en række kunstnere, som vil sylte og fermentere råvarer fra haven, invitere til at farve stof med pigmenthavens planter, få dig med på en guidet frø-tur samt lede en fælles broderiworkshop og meget mere.

Arrangementet kræver ikke tilmelding. Alle er velkomne – både store og små.

Læs mere om arrangementet her: https://roennebaeksholm.dk/events/hoestdage/

I år falder Tak for Venligheden på Marie Tofts og N.F.S Grundtvigs bryllupsdag den 24. oktober fra kl. 12.00-17.00. Gennem et rigt program indvier Næstved Kommunes Borgmester Carsten Rasmussen et nyt permanent kunstværk i Grundtvigs digterpavillon Venligheden og Herregårdshaven danner ramme om nye kunstneriske værker, begge dele udtænkt af kunstnerduoen Randi & Katrine.

Derudover vil der være musikalske indslag, bl.a. af Bjarke Falgren, medlemmer fra lokale kor, kulturpriserne Trelleborgfonden og Talentprisen samt debatprogram i samarbejde med KØN og KE-Kunstnernes Efterårsudstilling.

Den årlige populære græskardag i Herregårdshaven for familier, i år med en særlig jubilæumsaktivitet i samarbejde med Grafisk Værksted, er også en del af dette års program. Denne del af Tak for Venligheden kræver tilmelding.

Læs mere her og tilmeld dig her: https://roennebaeksholm.dk/events/tak-for-venligheden-2/

 

Foto: ABW