Anette fredskovAnette Fredskov er diagnosticeret med multipel sklerose, men det har ikke stoppet hende fra at løbe 366 maratons på 365 dage, eller fem maratons på 48 timer.

Nu har du hele to chancer for at komme til foredrag med maratonkvinden Anette Fredskov i Næstved Firma Sport. Det sker den 12. og 26. november 2015 kl. 19.00-21.00.

“Glem alt om begrænsninger og gå efter dine mål. Det er muligt for alle.” Det er udtryk som Annette Fredskov bruger i sine foredrag. Hun er meget passioneret omkring at inspirere folk til at få den succes i livet, som de ønsker. Sådan mener hun nemlig at man får det bedste ud af hver dag. Som hun siger: ”Hvis jeg kan, kan du også – gøre det, du vil”.

Foredraget er for alle, og det er svært ikke at blive revet med, når Annnette intenst fortæller om sine egne succeshistorier i modgang og medgang.

Dette foredrag er din mulighed for at dykke med ned i Annette Fredskovs værktøjskasse og høre om det at drømme, sætte mål og nå dem, have en stærk mentalitet, motivation, passion og dedikation.

Priser:
En billet til foredraget koster 125 kr.
En billet inklusiv et signeret eksemplar af bogen Maratonkvinde koster 299 kr.

Køb din billet her.

/Stine Amanda