Rigtig mange engagerede og iderige borgere i Næstved har lagt vejen forbi BymidteVærkstedet i Ramsherred og givet deres bidrag til at gøre Næstved by til et bedre, sjovere og mere aktivt sted at leve. Team Byplan siger stor tak til alle, der har kigget forbi.

Tirsdag den 30. juni lukker BymidteVærkstedet, men det er fortsat muligt at give sin mening om Projekt Byplan til kende på Næstved Kommunes Bymidteside på Facebook.

Havn og Axeltorv

Næstved havn er en ressource, rigtig mange peger på som et attraktivt areal med store muligheder for at skabe et rekreativt område med vandsport, caféliv, vinterbadning, badedyr, vandscootere, husbåde, bådhoteller, boliger, picnicmuligheder og meget mere.

Mange indbyggere ønsker også at få Axeltorv peppet op med flere bænke, buske, blomster og træer, så det igen bliver muligt at hygge sig i det grønne på Torvet. En stor del har et stort ønske om at få musikken tilbage på Axeltorv og et blomstrende caféliv til at gro frem, så Torvet genskabes som et fælles mødested for uforpligtigende samvær.

Hen over sommeren vil fire arbejdsgrupper samle og prioritere de mange ideer og vælge nogle projekter ud, som det vil være realistisk at arbejde videre med både på kort og lang sigt.